Karam55 Hectopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 31 16 Nisan 2016 #1 Merhabalar, 2 oyundan birini satın almayı düşünüyorum, başlıkta belirttiğim oyunlardan hangisini önerirsiniz? Hangisi daha zevkli ve mükemmel? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2016
Merhabalar, 2 oyundan birini satın almayı düşünüyorum, başlıkta belirttiğim oyunlardan hangisini önerirsiniz? Hangisi daha zevkli ve mükemmel?
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2016 #2 Bence Mirrors Edge Catalys. İkiside free-run türünde fakat Mirrors Edge biraz daha futuristik ve hoş bir oyun. Benim görüşümce böyle. Mirrors Edge oynadığımda atmosferine hayran kalmıştım
Bence Mirrors Edge Catalys. İkiside free-run türünde fakat Mirrors Edge biraz daha futuristik ve hoş bir oyun. Benim görüşümce böyle. Mirrors Edge oynadığımda atmosferine hayran kalmıştım
Dogukan990 Hectopat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2016 #3 Catalyst'in açık dünya olacağı söyleniyor bence onu almalısın, ilk oyun açık dünya olmamasına rağmen beni benden almıştı. Dying light'ta iyidir fakat bana kalırsa Catalyst bir adım öndedir.
Catalyst'in açık dünya olacağı söyleniyor bence onu almalısın, ilk oyun açık dünya olmamasına rağmen beni benden almıştı. Dying light'ta iyidir fakat bana kalırsa Catalyst bir adım öndedir.