S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 5 Mart 2021 #1 EA Play'de varken seriyi oynayayım dedim ama ilk oyun hoşuma gitmedi. Bu oyun oynanır mı, güzel mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2021
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 5 Mart 2021 #2 Salih_Emre dedi: EA Play'de varken seriyi oynayayım dedim ama ilk oyun hoşuma gitmedi. Bu oyun oynanır mı, güzel mi? Genişletmek için tıkla... Bu oyunda daha çok savaşma ve hikaye üzerine biraz odaklanmışlar o yüzden sevebilirsiniz.
Salih_Emre dedi: EA Play'de varken seriyi oynayayım dedim ama ilk oyun hoşuma gitmedi. Bu oyun oynanır mı, güzel mi? Genişletmek için tıkla... Bu oyunda daha çok savaşma ve hikaye üzerine biraz odaklanmışlar o yüzden sevebilirsiniz.
Wiinchester Kilopat Katılım 12 Nisan 2017 Mesajlar 400 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #3 Kesinlikle hayır, ilk oyunu oyun tarihi içinde en sevdiğim oyundur. ikincisi yine EA batırmış, ilk oyunu oynayın ikincisi diye bir oyun olduğu unutun.
Kesinlikle hayır, ilk oyunu oyun tarihi içinde en sevdiğim oyundur. ikincisi yine EA batırmış, ilk oyunu oynayın ikincisi diye bir oyun olduğu unutun.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 5 Mart 2021 #4 Wiinchester dedi: Kesinlikle hayır, ilk oyunu oyun tarihi içinde en sevdiğim oyundur. İkincisi yine EA batırmış, ilk oyunu oynayın ikincisi diye bir oyun olduğu unutun. Genişletmek için tıkla... Beni ilk oyun sarmadıysa 2. hiç sarmaz o zaman.
Wiinchester dedi: Kesinlikle hayır, ilk oyunu oyun tarihi içinde en sevdiğim oyundur. İkincisi yine EA batırmış, ilk oyunu oynayın ikincisi diye bir oyun olduğu unutun. Genişletmek için tıkla... Beni ilk oyun sarmadıysa 2. hiç sarmaz o zaman.