SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.237 Makaleler 3 Çözümler 61 12 Aralık 2020 #1 Yani pixeli değiştiremiyorum. Hiçbir şey yapamıyorum. Nasıl değiştiririm?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 12 Aralık 2020 #2 Oyununuz orijinal mi? Oyun içi ayarlara hiç mi giremiyorsunuz? Config dosyası içinden değiştirilebilir belki. Artı 0 Eksi
Oyununuz orijinal mi? Oyun içi ayarlara hiç mi giremiyorsunuz? Config dosyası içinden değiştirilebilir belki.
KS KS SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.237 Makaleler 3 Çözümler 61 12 Aralık 2020 #3 Samotne Ciasteczka dedi: Oyununuz orijinal mi? Oyun içi ayarlara hiç mi giremiyorsunuz? Config dosyası içinden değiştirilebilir belki. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın geç kaldım. Yani ayarlar yeri açılıyor fakat oradaki oklara dokunamıyorum. Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Oyununuz orijinal mi? Oyun içi ayarlara hiç mi giremiyorsunuz? Config dosyası içinden değiştirilebilir belki. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın geç kaldım. Yani ayarlar yeri açılıyor fakat oradaki oklara dokunamıyorum.