ardaberkk8 Hectopat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 7 4 Mart 2020 #1 Arkadaşlar oyunu açarken böyle bir sorunla karşılaşıyorum nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2020
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.717 Makaleler 13 Çözümler 705 4 Mart 2020 #2 Hangi oyunu açarken bu sorunlar karşılaşıyorsunuz? Oyun korsan mı? Artı 0 Eksi
KS KS ardaberkk8 Hectopat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 7 4 Mart 2020 #3 Emre C dedi: Hangi oyunu açarken bu sorunlar karşılaşıyorsunuz? Oyun korsan mı? Genişletmek için tıkla... Mirror's Edge oyununda karşılaşıyorum. Oyun orijinal. Artı 0 Eksi
Emre C dedi: Hangi oyunu açarken bu sorunlar karşılaşıyorsunuz? Oyun korsan mı? Genişletmek için tıkla... Mirror's Edge oyununda karşılaşıyorum. Oyun orijinal.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 4 Mart 2020 #4 Oyun sunucuya bağlanamıyor lisans kontrolü için. Origin'i kaldırıp buradan kurmayı dener misiniz? EA App EA App ile PC oyunlarınızı kolayca indirin, yükleyin ve oynayın. Otomatik güncellemeler, bulut kaydetme ve benzeri özelliklerin keyfini çıkarın. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Oyun sunucuya bağlanamıyor lisans kontrolü için. Origin'i kaldırıp buradan kurmayı dener misiniz? EA App EA App ile PC oyunlarınızı kolayca indirin, yükleyin ve oynayın. Otomatik güncellemeler, bulut kaydetme ve benzeri özelliklerin keyfini çıkarın. www.technopat.net
Birben Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 300 Makaleler 1 4 Mart 2020 #5 Driverlar güncel mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2020 Artı 0 Eksi
KS KS ardaberkk8 Hectopat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 7 4 Mart 2020 #6 Recep Baltaş dedi: Oyun sunucuya bağlanamıyor lisans kontrolü için. Origin'i kaldırıp buradan kurmayı dener misiniz? EA App EA App ile PC oyunlarınızı kolayca indirin, yükleyin ve oynayın. Otomatik güncellemeler, bulut kaydetme ve benzeri özelliklerin keyfini çıkarın. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Origin'i kaldırıp tekrar yükleyince yüklü oyunları tekrar yüklememe gerek var mı? Birben dedi: Driverlar güncelmi. Genişletmek için tıkla... Hepsi güncel. Recep Baltaş dedi: Oyun sunucuya bağlanamıyor lisans kontrolü için. Origin'i kaldırıp buradan kurmayı dener misiniz? EA App EA App ile PC oyunlarınızı kolayca indirin, yükleyin ve oynayın. Otomatik güncellemeler, bulut kaydetme ve benzeri özelliklerin keyfini çıkarın. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Denedim fakat olmadı. O sorunu çözdüm fakat böyle bir hata verdi bu nasıl düzelir? Son düzenleme: 6 Mart 2020 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Oyun sunucuya bağlanamıyor lisans kontrolü için. Origin'i kaldırıp buradan kurmayı dener misiniz? EA App EA App ile PC oyunlarınızı kolayca indirin, yükleyin ve oynayın. Otomatik güncellemeler, bulut kaydetme ve benzeri özelliklerin keyfini çıkarın. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Origin'i kaldırıp tekrar yükleyince yüklü oyunları tekrar yüklememe gerek var mı? Birben dedi: Driverlar güncelmi. Genişletmek için tıkla... Hepsi güncel. Recep Baltaş dedi: Oyun sunucuya bağlanamıyor lisans kontrolü için. Origin'i kaldırıp buradan kurmayı dener misiniz? EA App EA App ile PC oyunlarınızı kolayca indirin, yükleyin ve oynayın. Otomatik güncellemeler, bulut kaydetme ve benzeri özelliklerin keyfini çıkarın. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Denedim fakat olmadı. O sorunu çözdüm fakat böyle bir hata verdi bu nasıl düzelir?