Fetihhx Hectopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2018 #1 Mirror's Edge Catalyst'e başlamayı düşünüyorum ama aklıma bir şey takıldı. ilk Mirror's Edge oyununu oynamadım. direkt Catalyst ile başlasam herhangi bir kaybım olur mu? hikaye falan birbirleri ile alakalı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2018
Mirror's Edge Catalyst'e başlamayı düşünüyorum ama aklıma bir şey takıldı. ilk Mirror's Edge oyununu oynamadım. direkt Catalyst ile başlasam herhangi bir kaybım olur mu? hikaye falan birbirleri ile alakalı mı?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 10 Kasım 2018 #2 İlk oyun ikinci oyundan daha başarılı, bence ilk oyundan başlayın. Hikaye konusuna gelecek olursak ikinci oyundan da başlasanız da olur.
İlk oyun ikinci oyundan daha başarılı, bence ilk oyundan başlayın. Hikaye konusuna gelecek olursak ikinci oyundan da başlasanız da olur.
Fetihhx Hectopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2018 #3 Onur Altuğ Sever dedi: İlk oyun ikinci oyundan daha başarılı, bence ilk oyundan başlayın. Hikaye konusuna gelecek olursak ikinci oyundan da başlasanız da olur. Genişletmek için tıkla... peki hikaye olarak birbirini tamamlayan oyunlar mı? Catalyst'den başlayınca hikayede kopukluk olur mu?
Onur Altuğ Sever dedi: İlk oyun ikinci oyundan daha başarılı, bence ilk oyundan başlayın. Hikaye konusuna gelecek olursak ikinci oyundan da başlasanız da olur. Genişletmek için tıkla... peki hikaye olarak birbirini tamamlayan oyunlar mı? Catalyst'den başlayınca hikayede kopukluk olur mu?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 10 Kasım 2018 #4 Fetihhx dedi: peki hikaye olarak birbirini tamamlayan oyunlar mı? Catalyst'den başlayınca hikayede kopukluk olur mu? Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla Catalyst zaten hikayenin öncesini anlatıyor. Hikayede kopukluk olmaz.
Fetihhx dedi: peki hikaye olarak birbirini tamamlayan oyunlar mı? Catalyst'den başlayınca hikayede kopukluk olur mu? Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla Catalyst zaten hikayenin öncesini anlatıyor. Hikayede kopukluk olmaz.