MIS RX 570 GameLoop 90 FPS alamıyorum

yilmaz787

Hectopat
Arkadaşlar geçenlerde GameLoop 7.1 indirdim PUBG'de 90FPS verdiği için ama ben yine 58-59 FPS alıyorum. Lobide herkes gibi benim de 83-84 FPS ama maçta 60'ı geçmiyor. GameLoop 90FPS seçeneğini de aktif ettim sistemim 90FPS verebilecek güçte ama çıkmıyor 60'tan yukarı yardımınızı bekliyorum.
Ekran kartı: MSI RX 570 Armor 8 GB.

Emülatörler ekran kartı kullanmaz işlemci kullanır. İşlemciniz nedir?

Emülatörler ekran kartı kullanmaz işlemci kullanır. İşlemciniz nedir?
İ3-10100
Oyun içi grafik ayarlarında lobi ve savaş ayarlarının farklı olduğunun farkındasınız değil mi?
Eğer savaş kısmında kare hızı düşük seçiliyse normal olarak 60 üstü alamazsınız.
İkiside aşırıda. Zaten o kısımda 90FPS seçeneği yokki. Oyuna girmeden seçiyorsun 90FPS
Hocam sistemi tamamen yazar mısınız?
İ3-10100
MSI RX 570 ARMOR
Neo Forza DDR4 8GB RAM
256GB SSD

merhaba hocam, öncelikle ekranın yenileme hızı 144HZ midir? eğer 144 hz ise, çözümü çok basit. link atıyorum, okuyarak veya videoyu izleyerek 2 dakikada sorunu çözebilirsin🙂
merhaba, bu sorunu ben de 5 6 gun once yaşıyordum, çözümü basit. giriş ekranına gelip, sag ust taraftan tamir kısmına basıyorsun, varsayılan ayarları uygula deyip, tekrar giriş ekranına yonlendiriliyorsun ardından Facebook ile giriş yap kısmına basıyorsun ( hesaba giriş suanlik yapılmayacak ) bastıktan 5 10 saniye sonra facebook giris sayfasını kapatıp tekrar giriş sayfasına geliyorsun. tekrar Facebook giris sayfasına basıyorsun 5 10 saniye bekleyip bu kez emulatoru kapatıyorsun. oyunu tekrar açtığında 90 fps bu kez hem savaşta hem de lobide sabir kalacaktır

neyse video burada :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

merhaba, bu sorunu ben de 5 6 gun once yaşıyordum, çözümü basit. giriş ekranına gelip, sag ust taraftan tamir kısmına basıyorsun, varsayılan ayarları uygula deyip, tekrar giriş ekranına yonlendiriliyorsun ardından Facebook ile giriş yap kısmına basıyorsun ( hesaba giriş suanlik yapılmayacak ) bastıktan 5 10 saniye sonra facebook giris sayfasını kapatıp tekrar giriş sayfasına geliyorsun. tekrar Facebook giris sayfasına basıyorsun 5 10 saniye bekleyip bu kez emulatoru kapatıyorsun. oyunu tekrar açtığında 90 fps bu kez hem savaşta hem de lobide sabir kalacaktır

neyse video burada :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı