Hocam, daha yeni birisi misafir çocuğu kasaya işedi diye konu açmıştı misafir çocuğundan ne çekmişsiniz arkadaş. İyi yapmışsınız hocam ekran kartını veya paranızı alın.
Ya dün akşam eve misafir çocuğu geldi. Bilgisayarımda oyun oynamaya başladı ben de bir hava alayım diye dışarı çıktım. 30dk sonra geldiğimde ne göreyim! Çocuk masama koltuğuma bilgisayarın kasasının içine anakarta her yere işemiş. PC'yi de açık bırakıp gitmişler. PC'den tuhaf tuhaf sesler...
Sebebini açıkladım. Azıcık geriye gidersen bulabilirsin. Allah Allah ya bide insanlara inandırma zorunluluğum varmış gibi konuşuyorsunuz. İnanmıyorsan inanma kardeşim. Hayır işim gücüm yok sana burada konu sallayacağım. İnanmamak istiyorsan inanmayabilirsin. Ama böyle de yapma ya oku geç. Kimse sana fotoğraf atmak zorunda değil. Kaldı ki alet yanımda olsa üşenmeden atarım. Basit bi konu bu. Niye uğraşıp kafamdan bi ton şey sallayayım buraya.
Ya dün akşam eve misafir çocuğu geldi. Bilgisayarımda oyun oynamaya başladı ben de bir hava alayım diye dışarı çıktım. 30dk sonra geldiğimde ne göreyim! Çocuk masama koltuğuma bilgisayarın kasasının içine anakarta her yere işemiş. PC'yi de açık bırakıp gitmişler. PC'den tuhaf tuhaf sesler...
Sebebini açıkladım. Azıcık geriye gidersen bulabilirsin. Allah Allah ya bide insanlara inandırma zorunluluğum varmış gibi konuşuyorsunuz. İnanmıyorsan inanma kardeşim. Hayır işim gücüm yok sana burada konu sallayacağım.
Ben asla affetmezdim. Bir insan yanlışlıkla ekran kartına basamaz. Ailesiyle konuşun paranızı alın. Ben bile sinirlendim ya. Ekran kartına basmak nedir? Tamamiyle bilerek yapılmış.