Yanınızda taşıyın o zaman, evde bırakmayın. Vermeyin.
Dayınız sizi pek sevmiyor anlaşılan, zorlarsa vermeyeceksiniz. Ben gerekirse laptopu arkadaşıma bırakır eve getirmez yine vermezdim iş artık inat olurdu yani.
Diyeceksiniz. Demediğiniz zaman böyle durumlarda hep sessiz kalacaksınız. Öz güven eksikliği bu şekilde oluşuyor. Korkmanızı veya çekinmenizi gerektiren bir durum yok.
Gerekirse zorla elinden alacaksınız. Bu devirde para kolay kazanılmıyor.
25 yaşındasınız çocuk yaşta değilsiniz abisi ve ablasına izah edin durumu işlerim var yetişmesi gereken diye. Böyle susarsanız her yerde hakkınızı yerler nasıl olsa sesi çıkmıyor diye.
Yanınızda taşıyın o zaman, evde bırakmayın. Vermeyin.
Dayınız sizi pek sevmiyor anlaşılan, zorlarsa vermeyeceksiniz. Ben gerekirse laptopu arkadaşıma bırakır eve getirmez yine vermezdim iş artık inat olurdu yani.
25 yaşındasınız çocuk yaşta değilsiniz abisi ve ablasına izah edin durumu işlerim var yetişmesi gereken diye. Böyle susarsanız her yerde hakkınızı yerler nasıl olsa sesi çıkmıyor diye.
Hocam böyle pısırık davranirsaniz masrafı siz ödersiniz biz küçükken bize vermezlerdi bilgisayarlarını izlerdik sadece simdikiler oynamayı bırak kırıyorlar.