Misafir çocuğu laptopu kırdı

Kendi ailenizin bile size inanmayacağını düşünüyorsunuz yani. Zorla almanız lazım o zaman mecburen, başka bir şey düşünemiyorum.

Bahsettiğim misafirler dayım olur ve ailemin en çok sevdiği kişilerden biri, söylemeye korkuyorum.

Ben vermedim zaten kursdaydım eve geldiğimde nerdem bulduysa almıştı.

Yanınızda taşıyın o zaman, evde bırakmayın. Vermeyin.
Dayınız sizi pek sevmiyor anlaşılan, zorlarsa vermeyeceksiniz. Ben gerekirse laptopu arkadaşıma bırakır eve getirmez yine vermezdim iş artık inat olurdu yani.

Başkası olsa alırdımda bunlar komuşu filan değil türkiyenin diğer ucundan geldiler birşey desem benim başıma patlayacak

25 yaşındasınız çocuk yaşta değilsiniz abisi ve ablasına izah edin durumu işlerim var yetişmesi gereken diye. Böyle susarsanız her yerde hakkınızı yerler nasıl olsa sesi çıkmıyor diye.

Laptopu hiç ellememeyi planlıyorum, dokunursam "sen yaptın" denebilir onlar gidince aileme söyleyeceğim.

25 yaşındasınız çocuk yaşta değilsiniz abisi ve ablasına izah edin durumu işlerim var yetişmesi gereken diye. Böyle susarsanız her yerde hakkınızı yerler nasıl olsa sesi çıkmıyor diye.
25 yaşında değilim 16 yaşındayım biryerw kayıt olurken her zaman 25 girerim.

O çocuk bende olsa şu an karakollardaydım çocuk dövmekten

1-2 güne giderler devam ederşmde laptop pert olmaz umarım

Hocam böyle pısırık davranirsaniz masrafı siz ödersiniz biz küçükken bize vermezlerdi bilgisayarlarını izlerdik sadece simdikiler oynamayı bırak kırıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…