Misafir çocuğu odadan nasıl kovulur?

Hocam mantıksız bir konu ancak aile dostunun çocuğu falansa çocuk masadan kalkmazsa racon kesecek hali yok ya.
10 yaşındaki çocuga bağırıp küfüremediği için korkak ve cesaretsiz oldu öyle deme TR'de bu zekaya sahip hırdolardan bir sürü var.

Hocam mantıksız bir konu ancak aile dostunun çocuğu falansa çocuk masadan kalkmazsa racon kesecek hali yok ya
Dostum kalkmaz ise evebeynine git durumu anlat umursamıyor mu, kaldır çocuğu şiddet uygulamayacak şekilde taşı evebeyninin yanında sonra da defolun gidin evimden demesi yeterli? bunu yapamıyorsa hiç gerek yok bu konuları açmaya cesareti yoktur.

Ben haksızsın demedim ailevi komşuluk vs. ilişkilerinde iki tarafında toleranslı davranması gerekir nasıl misafir evinde ilk gidişinde bacak bacak üstüne atılmaması ev sahibinin nazik davranması gibi. Ha derisnki umurumda değil başlarım(!) ailevi ilişkilere o zaman saygım sonsuz

Elektriği benim mal benim. Elektrik parası ve zaman parasını ödeyecekse o ayrı. Yoksa umurumda olmazdı benim.

10 yaşındaki çocuga bağırıp küfüremediği için korkak ve cesaretsiz oldu öyle deme
Kim bağırsın küfür etsin dedi bilader? aksine çocuk yetiştirmenin önemli olduğunu düşünüyorum, çocuğu zaten benim gibi düşünen insan yetiştirse çocuk izinsiz bilgisayara geçmez, ha geçti mi gerekli aksiyonları alarak çocuğa travma yaratmayacak şekilde odadan çıkarman mümkün.

Kalk masadan diyerek? kendi evinde kendi odanda kendi kişisel bilgisayarındaki birini kaldıramayacak kadar korkak ve cesaretsizsen durum ayrı, bu kadar basit bir şey için konu açılmasına inanamıyorum.
Harbiden, sorsak yetişkindir bi de.

Sevilla Remix daha iyi olur.

Bakın arkadaşlar ben size haksızsınız misafir ona uymanız lazım demiyorum ama çocuk gıcık bir tipse zaten ailesinden görmüştür çocuğa laf geçiremezsen ailesinede geçiremezsin illa tolerans göstermem diyorsan koy kapı dışarı kimsenin şikayete hakkı yok

" kendi evinde kendi odanda kendi kişisel bilgisayarındaki birini kaldıramayacak kadar korkak ve cesaretsizsen durum ayrı"

Herkes sizin gibi hırzo bir karakteri yok. Senin bu yorumunun tiplemesi benim söylediğim insan karakterinin beklentisidir.

Konuyu açan 15 yaşında dahi olsa karşısındaki 8 yaşında da olsa burada *İNSAN. Birisi bir şeyi yapamadığı için korkak veya cesaretsiz olmuyor, sana arka planda bunu 50 sayfalık metinle yazsam da anlamayacaksın çünkü sen de çocuksun ve olgun değilsin, içinde gereksiz bir enerji var.

Bu olgunluğa vardığın zaman söylediklerinin ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın o yüzden şimdi sana daha fazla çene yormanın anlamı yok. Sana bir tavsiye insanları bu şekilde kategorize etmeye çalışma, devam edersen ilerde bunun sorununu çok büyük yaşarsın.

Hırsız gelip şu marketi soy parasını yiyelim dediğinde, soymadığın için korkak veya cesaretsiz mi olacaksın? Hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…