Misafir çocuğu odadan nasıl kovulur?

Bana bir tane çekirdek veya antep fıstığı getir de sonra odayı kilitle ben öyle kurtarmıştım bir kere. Ama çocuk 8 yaşındaydı

Hocam düşünce tarzınızı anlayabiliyorum, ama ailesi bunu pek yadırgamayacak biri bunu yapardı zaten, muhtemelen bunu belirtmesine saygısızlık diyecekler, konuyu açan 15-16 yaşında falansa ve ailesi de tahmin ettiğim cinstense onu yapmasına pek imkan yok, çocuk kendisinden çok küçük değilse gözünü korkutacak, çok küçük inat bir veletse geçmiş olsun.

Kişisel bilgisayarıma kimsenin dokunmasına izin vermiyorum. Ne misafir çocuğu ne akrabalarım dokunabiliyor. Güç kaynağının da kapatabilirsin kasa arkasından

Ailesine söyle saygı çerçevesi içinde. "Bir şey yapacağım ve rahatsız oluyorum." gibisinden söyle.

Düşüncelerim doğrultusunda çocuk huyunu ailesinden alır eğer inatçı gıcık bir tipse tahminimce! Annesinden "biz kalkacağız zaten az sonra sen hep oynuyorsun biraz o oynasın abisi" tepkisi ile karşılaşabilirsin

Arkadaşlar misafir çoçuğu 2 saattir başımda. Nasıl kovabilirim odamdan?

Hocam ya doğrudan istemediğinizi rahatsız olduğunuzu belirteceksiniz, çekinmenizi gerektirecek bir durum varsa da önemli bir ödevim var rahat yapamıyorum falan deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…