Misafir çocuğu PC'den nasıl uzak tutulur?

Bence benim dediğim de mantıklı. Güç kablosunu söker yanımda götürürüm. Aç hayvan değilse kasaya saldırmaz.

Aslında kabloyu kaldırıp evdekilerede bilgisayar arızalı numarası yapın diyecek çocuk gelince bilgisayar bozulmuş gibi davranacaklar bu kadar basit o olmazsada kapıyı kilitle olsun bitsin

Hocam alternatif olarak "güncelleniyor bi 5-6 saate de bitmez" deyip şu siteden fake bi ekran açıp f11 ile tam ekrana alın ben böyle böyle 3-4 misafir çocuğu atlattım.

PSU kablosunu sökün, tamamen bilgisayarı olduğu gibi bırakın eğer kasaya saldırırsa zaten ailesine söylersiniz zarar vermiş parasını istiyorum diye

Birader çok iyi bir seneryo yazdım. Eğer yemesse gelip benim yüzüme harbi diyorum tükür. Bak şimdi senin muhtemelen kendi odan vardır. Evinizde doğal gaz olduğunu düşünüyorum anneni tembihle anne salon hariç bütün odaları kitle kaloriferleri sadece salona ayarla salon ısınsın sadece. Diğer odaları Antartika gibi bırakın. Ondan sonra bütün odaları kitledikten sonra benim odamdaki kombi bozuk bende soğuktan salonda geceleri yatıyom de. Annen misafirler için çay çorba börek filan yapmıştır. Ondan sonra onları ye sonra al yastığını uyu salonun bir köşesinde bütün odalardaki kalorifeleri kapat sadece salondakini aç bunu yaparsan anlaşılma şansın %0 çünkü diğer odalar kullanılmadığı için onları kapattığınızı söyle bir şey diyemez. Salonun kapısını açmayın bütün odalarının kapısınıda kapatın üşümezsiniz. Sonra gitdimi bütün odaların kapısını aç anladın işte.

Bir de ev doğu cepheli ise tadından yenmez, çok iyi taktik hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…