Misafir çocuğu PS5 Slim'e zarar mı verdi?

AlY13

Picopat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda bir PS5 Slim aldım. Ve aldığım gibi 3. gününde misafir çocuğu baskını yedim. Çocuğun da bir PS5 standartı var. Konsola göz gezdirirken sanırım kıskandı ve bir anda konsolu itti eliyle. Sonra da konsolun kapağından bir titreme sesi geldi iterken. Bende tedirgin oldum standsız bir şekilde dik duruyordu ve itince kapağı seslice titredi. Ben de konsolun içindeki bir kısma zarar verip veremeyeceği konusunda kararsız kaldım.

Merhaba yakın zamanda bir PS5 Slim aldım. Ve aldığım gibi 3. gününde misafir çocuğu baskını yedim. Çocuğun da bir PS5 standartı var. Konsola göz gezdirirken sanırım kıskandı ve bir anda konsolu itti eliyle. Sonra da konsolun kapağından bir titreme sesi geldi iterken. Bende tedirgin oldum standsız bir şekilde dik duruyordu ve itince kapağı seslice titredi. Ben de konsolun içindeki bir kısma zarar verip veremeyeceği konusunda kararsız kaldım.

Tuttuğun gibi döveydin keşke. Açmadan öğrenemezsiniz. Ama bir şey olduğunu sanmıyorum.

Peki o misafir çocuğunu camdan attın mı?

Benim eşyama zarar verse misafir çocuğu tuttuğum gibi fırlatırım 5. kattan aşağı. Bir ara çok şımarık davranıyordu biri benden 3 yaş falan küçüktü. En son gitti ne alaka bilmiyorum fakat flütümü aldı üflemeye başladı. Bırak dedim bırakmadı almaya çalıştım kaçtı en son bir vurdum kafasına. Bir daha gelmediler.
Açın bakın dediğim gibi. Bir şey olacağını sanmıyorum.

Eşek gibi ödücekler zarar gelirse?
Evet kesinlikle öyle ama beni korkutan şey zarar geldiğini farketmeyip konsolu bozuk bir şekilde kullanmak. En küçük bir zarar bile gelmesini istemem. Para verdiğim şeylerde gereğinden fazla takıntılıyım üstelik bu konsol için yıllardır para biriktirmem bu cihaza ayrı bi takıntılı olmamı sağladı

Peki o misafir çocuğunu camdan attın mı?
konsolu itince bende onu ittim etkiye tepki olarak :D

Benim eşyama zarar verse misafir çocuğu tuttuğum gibi fırlatırım 5. kattan aşağı. Bir ara çok şımarık davranıyordu biri benden 3 yaş falan küçüktü. En son gitti ne alaka bilmiyorum fakat flütümü aldı üflemeye başladı. Bırak dedim bırakmadı almaya çalıştım kaçtı en son bir vurdum kafasına. Bir daha gelmediler.
Açın bakın dediğim gibi. Bir şey olacağını sanmıyorum.
peki kapaklarını açınca garantisi iptal olmaz değil mi?

Son düzenleme:
Evet kesinlikle öyle ama beni korkutan şey zarar geldiğini fark etmeyip konsolu bozuk bir şekilde kullanmak. En küçük bir zarar bile gelmesini istemem. Para verdiğim şeylerde gereğinden fazla takıntılıyım üstelik bu konsol için yıllardır para biriktirmem bu cihaza ayrı bir takıntılı olmamı sağladı

Konsolu itince bende onu ittim etkiye tepki olarak :D

Peki kapaklarını açınca garantisi iptal olmaz değil mi?

Açın bakın derken PS5'i açıp kullanın. Öyle bakın.

Açın bakın derken PS5'i açıp kullanın. Öyle bakın.

Bir sorunu yok gibi. Oluşabilecek sorunlar hakkında bir bilgim çok yok.

Bir sorunu yok gibi. Oluşabilecek sorunlar hakkında bir bilgim çok yok.

Dostlar cihazda şu an bir sorun görmedim. Görmiyeceğim de galiba içimde yine kalacak mesela koltuğu normal zeminde itersiniz de zaart diye ses çıkarya öyle bir ses çıkmıştı ittiğinde sürtünmeden belki dediğimi tam anlamaynalr olmuitur diye dedim. Son birkaç kişi daha yazar diye bekleyeceğim sonra da konuyu kapatacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı