Misafir çocukları ile nasıl başa çıkılır?

edtos

Decapat
Daha fazla  
Aile olarak yaklaşık 15 dakika önce geldiler. 2 küçük 1 büyük çocukları var. Az önce odamda otururken 2 küçük çocuk geldi, klasik büyük insan küçük insan sohbeti dönüyordu, okul nasıl vb. ama büyük olan çocugu sümüğünü silip yatağıma atarken yakaladım. Sonrasında da FIFA oynadıgım oyun kolunu eline aldı, sinirden elim ayağım titriyor. Dövmeden zarar vermeden, hıncımı nasıl alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Evdeki herkesin duyabileceği biçimde çocuğun ortalığa sümüğünü sürüp her şeyi kirlettiğini söyle, odandan çıkar, biraz utanır ve annesi- babası kızabilir. Kenarda çaktırmadan vurayım desen ağlar, sen zararlı çıkarsın. Iyy o ne biçim çocuk be, ben odamda öyle bir şey görsem misafirden falan çekinmem, yaka paça atarım odadan. Utanmam da, ev sahibinin evine sümüğünü süren sümük canavarının annesi utansın çocuğu yetiştiremediği için.

Ebeveynlerinin yanına götürün. Bu çocuğun odada sağa sola sümüğünü fırlattığını söyleyin. Ebeveynleri reddetmeye veya çocuktur o yapar demeye getirirse de ben bu sümük atarı odamda istemiyorum diyerek kendilerini de evden kovun. Sonuçta bir çocuk, ailesinde ne gördüyse veya nasıl eğitildiyse onu yapar. Aile çocuğa kızmayıp korumaya çalışırsa sorun ailenin tümündedir.

Başa çıkma. Sende bir aralar komşu çocuğuydun

Eğer kavga, dövüş, gürültü olmadan bu meseleyi halletmek istiyorsanız onlar geldiğinde odanızın kapısını kilitleyebilirsiniz.

1 saat ban yemiştim olaya gelecek olursam sonrasında bu olayı anneme söyledim oda kızsaydın keşke dedi fakat çocugu ailesinin içinde rezil etmek istemedim çocuk ve ailesi 2 saate yaklaşık daha oturdu bir kere daha odama gelmek istediklerinde kibarca uyardım ve yolladım olayın komik tarafı ise çocugun babasının lakabı sümük babası insanlara yapışıp onları rahat bırakmadıgı için böyle bir lakap almış.

Kusacağım yeter. Eğer tekrar gelirlerse adam gibi uyar tekrar yaparsa söyle anne babasına rezil olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…