5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 30 Temmuz 2022 #21 Limosed dedi: Ben seviyorum ya misafir çocuklarını. Zaten 5-6 ayda bir geliyorlar. Ben de pek rekabetçi oyun oynayan birisi değilim. Oynasam bile misafirler gelmeden yarım saat önce bitiriyorum oynamayı. Oturtuyorum Minecraft oynuyoruz birlikte. Genişletmek için tıkla... En güzeli bu aslında.
Limosed dedi: Ben seviyorum ya misafir çocuklarını. Zaten 5-6 ayda bir geliyorlar. Ben de pek rekabetçi oyun oynayan birisi değilim. Oynasam bile misafirler gelmeden yarım saat önce bitiriyorum oynamayı. Oturtuyorum Minecraft oynuyoruz birlikte. Genişletmek için tıkla... En güzeli bu aslında.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 30 Temmuz 2022 #22 Arkadan pini kapatın Power tuşuna basınca açılmadığını göster olay bitsin?
EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #23 SaviorAngel™ dedi: Ben kendi taktiğimi vereyim, BIOS'u açıyorsunuz ve monirörü kapatıyorsunuz, açtığında da "bilgisayarı bozmuşsun!" diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Oradaki şeyleri değiştirirse sıkıntı olabilir ama mantıklı.
SaviorAngel™ dedi: Ben kendi taktiğimi vereyim, BIOS'u açıyorsunuz ve monirörü kapatıyorsunuz, açtığında da "bilgisayarı bozmuşsun!" diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Oradaki şeyleri değiştirirse sıkıntı olabilir ama mantıklı.