Misafir çocuklarından nasıl kurtulabilirim?

Veya bir tane video vardı FNAF'ın orijinal kanalında mangle güvenlik görevlisini yiyordu 7 dk boyunca güvenlik görevlisinin biriyle konuşması ne kadar korktuğunu anlatması manglenin kamerada gözükmesi falan beni etkilemişti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu olmalı.

Adam amme hizmeti olsun diye bir de videoyu atmış :d

Ulan ben küçükken misafirlerin pc lerini izin almadan oynamazdım yada pc sahibi oyun oynarken onu rahatsız etmezdim şimdiki çocuklara bak.

Ulan ben küçükken misafirlerin PClerini izin almadan oynamazdım ya da PC sahibi oyun oynarken onu rahatsız etmezdim şimdiki çocuklara bak.

Ben küçükken misafirliğe gittiğimde bana PC açarlardı düzgünce açılan oyunu oynayıp 0 zararla abiye teşekkür edip kalkardım şimdiki çocuklar PC'yi ikiye bölüp kalkıyor.

Ben küçükken misafirliğe gittiğimde bana PC açarlardı düzgünce açılan oyunu oynayıp 0 zararla abiye teşekkür edip kalkardım şimdiki çocuklar PC'yi ikiye bölüp kalkıyor.
Bende öyle yapardım. Kısacası abiye zararım olmazdı hatta akrabamın oğlu gecen sene pc sini vermişti kullanmadığı için. Kardeşimle mutlu olmuştuk.

Hatırlıyorum abinin biri bize çar kastırıyordu örümcek zindanına atıp 1-2-3-4 rastgele bas hepsini kes diyordu

Sırf bu durum için bilgisayarıma uzaktan kumanda entegre ettim. Açma tuşunu devre dışı bıraktım. Kumandaya basınca açılıyor. Basınca kapanıyor. Veletler geldiği anda kapatıyorum. Geliyorlar tuşa basıyorlar. Açılmayınca gidiyorlar.

hocam güç kaynapının arkasındaki düğmeye 0 konumuna getir. çocuklar pcden anlamıyorlarsa güzel son aolur ve pc açılmaz. çocuklar gidincede sende oynarsın.

Dosya Ekleri

• psu.png
    163,4 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…