Misafir çocuklarından nasıl kurtulabilirim?

PC yerine ütünün filan kablosunu tak gizle sonra onu sonrada Power'a basınca açılmadığını hiza et basit.

Hocam güç kaynapının arkasındaki düğmeye 0 konumuna getir. Çocuklar PC'den anlamıyorlarsa güzel son aolur ve PC açılmaz. Çocuklar gidincede sende oynarsın.

Adamlar bordo velet bunu biliyorlardır

Adamlar bordo velet bunu biliyorlardır
işte artık gizli silahı çıkarmanın zamanı geldi. Ya anakarttaki atx 24pin kablosu veya cpu güç kablosunu sök yada ön panel kablolarını çıkart. inan bana iş görüyor. yada erkan kartını çıkart öyle valorant aç sonra oyun deli gibi kasar zaten oynamayıp çıkıp giderler.

Yatağımın yanında beyzbol sopası var onunla çocukları kovalasam daha iyi

Hocam güç kaynapının arkasındaki düğmeye 0 konumuna getir. Çocuklar PC'den anlamıyorlarsa güzel son aolur ve PC açılmaz. Çocuklar gidincede sende oynarsın.

Hocam şimdiki veletler anlıyor. Kuzeninim oğlu benim bilgisayarım açılmayınca direk o tuşa bakıyor.

Güç kablosundan anlıyorlar ama o düğmeden anlamaz kerizler sağ olun.

Yani dayanabilirsen izle :d hem ne kadar korkutucu olduğunu anlarsın.

Merak etme gündüzleri Polat Alemdar akşamları iplikçi kesiliriz

O zaman odadan at aga başka çare yok çocuklar iyi dilden anlamıyormuş.

Amcam 50 TL verdi birine diyor ki az vermiş ul*an ben amcamdan 10 TL alamadım çocuk 50 TL'yi az görüyor.

İroni olduğunu biliyorum ama içimi ürperttiniz cidden.

L*an emperor bu adam katil herhalde.

Ulan ben küçükken misafirlerin PClerini izin almadan oynamazdım ya da PC sahibi oyun oynarken onu rahatsız etmezdim şimdiki çocuklara bak.

Vallahi ya ben onu geçtim kuzenime çerez götürüyordum yanından uzaklaşıyordum bunlar ne yüzsüz veletler ya.

Ben küçükken misafirliğe gittiğimde bana PC açarlardı düzgünce açılan oyunu oynayıp 0 zararla abiye teşekkür edip kalkardım şimdiki çocuklar PC'yi ikiye bölüp kalkıyor.

Evet ya ben kuzenime çerez kola götürüyordum yanından uzaklaşıyordum çerez falan getirdiğim için diyordu sen geç ben diyordum yok abi senin bilgisayarın sen geç.

Nasıl yani varsa bana da linkini verin 300 lira olsa yine veririm yeter ki o veletleri ağlatayım.

Soğut davranman yeter aslında. Yüz vermessen konuşcak cesareti bulamıyorlar genelde.

Yüz vermiyorum ki Valorant açıyorum yarım saat oynadım konuşuyorlardı ben takmıyordum hep babam kaldırıyordu çay getir diye onlar da geçiyordu babam çay falan istemese geçemezler.

Hocam şimdiki veletler anlıyor. Kuzeninim oğlu benim bilgisayarım açılmayınca direk o tuşa bakıyor.

Benim kuşum bile YouTube'dan video açıyor

Son düzenleme:
Tecrübe.

Hocam senin hatan ne olursa olsun vermeyecektin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…