Misafir çocuklarından nasıl kurtulabilirim?

Ben vallahi, arkadaşıma söz verdim oyun oynayacağız deyip başımdan atıyorum ve kapıyı kilitliyorum

Abicim 5 dakika kapının önünde bekle oynatacağım

Ben Cyberpunk oynarken son 1 saat içindeyken istedi verdim ölüp durdu 5 dakika sonra geri aldım. Hocam birisi ekipmanlarımla oyun oynadığında falan rahatsız oluyorum sanki bozucakmış gibi, tek bende mi oluyor?

Ben Cyberpunk oynarken son 1 saat içindeyken istedi verdim ölüp durdu 5 dakika sonra geri aldım. Hocam birisi ekipmanlarımla oyun oynadığında falan rahatsız oluyorum sanki bozucakmış gibi, tek bende mi oluyor?

Bende de aynısı oluyor. Ben asla ekipmanlarımı kimseye vermem kimseninkini de kullanamam. İnternet kafeye gideceğimde hep faremi yanımda götürürüm

Outlast aç veya güç kablosunu hafif gevşet ve PC bozuldu de.

Benim de başıma böyle bir olay geldi ben işteyim saat 20.30 gibi eve geliyorum bir bakıyorum PC sökülmüş vaziyette işletim sistemi çökmüş Windows 8.1 vardı VGA kablosu ile görüntü alıyordum VGA kablosunun 3 tane dikenini koparmış Allah'tan DVI kablom vardı onu kullanıyorum halenda o gün PC'yi söktüğü saatte evde olsaydım o çocuğu vura vura eskitecektim. Maalesef o anıma denk gelmedi ki ağızını yüzünü dağıtığim. PC'yi söken çocukta 5 yaşındaydı o zaman ben de 14 yaşındaydım. Vallaha annesi, babası, abisi veya ablası filan dinlemezdim girişirdim çocuğa. Allah kimsenin başına getirmesin böyle olay başkalarında da PC'ye tuvaletini yapan filan var hatta burada vardı konusu PC'ye tuvaletini yaptığı yazıyordu.

En iyi çözüm PC'yi sakla ister laptop olsun ister masaüstü hatta ben artık misafir geleceği zaman PC'yi kıyafet dolabımda ki boş bir rafa koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…