Misafir çocuklarından nasıl kurtulabilirim?

Tuğla gibi yazı tabii ki okumadım ama şiddet her şeyi çözer hocam. Anladığım kadarıyla PC manyağı misafir veletleri sorunsalı. PC'nin kablolarını yok edin, laptopu kaldırın çocukların kıçına da tekme atın.

PSU kablosunu çıkarıp çocuklara saldır artık PC oynamayı bırak kabusu olur PC onların (!)

Outlast aç insane moda al ve trager abinin ya da Chris Walker'ın olduğu bir bölümüde koy bakim bir daha yaklaşıyorlar mı?

Outlast aç insane moda al ve trager abinin ya da Chris Walker'ın olduğu bir bölümüde koy bakim bir daha yaklaşıyorlar mı?

Küçük çaplı kalp krizi

Valorant gibi oyunlarda yeni hesap aç. Yada pcye şifre koy.

Bence konu sahibi misafir çocuğunu öldürdü ve ne yapacağım diye düşünüyor şimdi (!)

@qRowLing hocam beni hatırladınız mı geçen ki konuşmalarımızı flash ve sis bombası iş görür.

İlk adım: Bilgi sahibi olmak, kısaca misafir gelmeden önce gelecekleri zamanı, yeri, kaç kişi, kimler geliyor.

İkinci adım: Başlangıç, ilk adımı tamamladıysan sıra ikinci adımda ilk önce PC'yi kapat ve sonra kapıları kapatıp kilitle.

Üçüncü adım: Onlar gelmeden önce annene arkadaşlarım ile takılıcaz gitmem gerek de.
Misafir çocukları sorarsa annene, annen gerekeni söyler(anahtarı sakla ya da yanına getir)

Dörtüncü ve son adım(intikam evresi): Merdivenlerden çıkarken onların ayakkabılarına tükür evlerinin önüne çamur filan at ayakkabıya taş, çakıl at çaktırmadan! Kolay gelsin hocam bunlarla uğraşmak zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…