Misafir çocuklarından nasıl kurtulabilirim?

@qRowLing
Hocam ben o kadar kansız değilim diye mesaj yaz misiniz sondaki ironi isaretini görmedin sanırsam.

Ben de biliyorum şakasına söylüyorum anladım yazdığınızı.

Bedava RX 6600 aldırın hocam.

Hahahaah aldırsak ne iyi olur enayi parası

Vallahi benim bir bilgisayar parçamı bozsunlar söke söke alırım vermezse döverim.

Birader bilgisayarında veletlere karşı her zaman Outlast veya FNAF bulundur.

Size çizgi film açacağım de Happy Tree Friend ve FNAF VHS kasetleri aç. İşe yaramazsa döv
Of VHS kasetleri çok fenaydı.

Kızarsa kızar onlar kim oluyorda PC'nin sahibine kızıyor sahibi oynatmak istemiyorsa oynatmaz. Gitsinler internet kafeye.
Önemli olan başkaldırı yapmayı bilmek. Malını savunmayı bilmiyorsan çocuğa hiç kızma.

Of vhs kasetleri çok fenaydı.

Önemli olan başkaldırı yapmayı bilmek. Malını savunmayı bilmiyorsan çocuğa hiç kızma.

Nerede bulabilirim hangi oyunda nasıl indireceğim nerede bulacağım lütfen söyleyin.

Nerede bulabilirim hangi oyunda nasıl indireceğim nerede bulacağım lütfen söyleyin.
Yutubdan aç VHS kasetini soruyorsan, hatta kendin de izle benim kalp kaldırmadı açamadım videoyu içeriği bildiğim için. FNAF VHS kasedi diye arat.

Yutubdan aç vhs kasetini soruyorsan, hatta kendin de izle benim kalp kaldırmadı açamadım videoyu içeriği bildiğim için. FNAF vhs kasedi diye arat.

Teşekkürler gelsinler bir daha tam ekranda açacağım bakayım gelebiliyorlar mı?

Makineye ikinci işletim sistemi kur içi bomboş olsun bir de deep freeze veya alternatifi bir şey kur veletlere boş işletim sistemini aç git mal bu ne yaparsanız yapın de.

Makineye ikinci işletim sistemi kur içi bomboş olsun bir de Deep freeze veya alternatifi bir şey kur veletlere boş işletim sistemini aç git mal bu ne yaparsanız yapın de.

Olabilir VirtualBox'dan XP açarım tam ekran yaparım fareyi da kitlerim çıkamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…