Misafirin evinizde yaptığı en saygısızca şey nedir?

Fexed

Kilopat
Bir misafirinizin evinizde yaptığı en saygısızca şeyler nedir?

Benim CS:GO'da ranked atmamı fırsat bilip şarjdaki telefonu alıp Full kurcalamıştı telefon düzenini falan bozmuş Instagram, WhatsApp girmiş her yere.

Evime gelip küçükken oynadığım oyuncakları sahiplenmek istemesi ve eşyalara zarar vermesi. (misafir dediğim küçük çocuklar)

Beni misafirden çok ailem deli ediyor nedense misafir geldiği zaman, hiç olmadıkları gibi davranıyorlar, beni de hiç olmadığım gibi gösteriyorlar.

Misafir çocuğu benim odada yer yatağında kalıyordu nasıl nezle olduysa bir sürü peçete kullanmış benim yatağın altına koymuş gidince farkettim. Yatmadan önce hiç nezle gibi de durmuyordu anlamadım gitti. Topladım attım. Birdaha buluşunca da söyledim bir daha yapma diye.

Tuvalete girip sifonu çekmeden çıkmıştı. Üstelik klozetin kapağını da kapattığı için koku birikmiş bir açtıydık patlama gibi tüm eve yayıldı 1 hafta gitmedi evden o kötü koku. Düşündükçe kötü oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…