Çözüm Misaka26 ile gelen Face ID sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
40
Daha fazla  
Selamlar,

Misaka26 konusu sonrası benim de dikkatimi çeken bir Face ID sorunu vardı. Onun da çözümü basit.
Misaka26 kurulumu için bu konuya göz atabilirsiniz:

Şimdi çözüme gelelim.

IMG_7537.jpeg

Hem ekran bilinmeyen hem de Face ID sorunu problemi doğuyor.
Buna sebebiyet veren durum ise Apple Intelligence.
Çözüm basit, telefonun modelini eskiye çevirip onayladıktan sonra düzelmezse bir tur daha yeniden başlatmak sonrasında Face ID çalışmaya devam edecektir.
Buradaki model tipi örneğin iPhone 13 için iPhone15,4.

IMG_7541.jpeg

Bu işlemleri tamamladıktan sonra bir daha Intelligence kısmına girmeyin yoksa çalışmaz işlemleri tekrar yapmak zorunda kalırsınız.

Çözüm bu kadar basitti. Misaka26 hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Selamlar,

Misaka26 konusu sonrası benim de dikkatimi çeken bir Face ID sorunu vardı. Onun da çözümü basit.
Misaka26 kurulumu için bu konuya göz atabilirsiniz:

Şimdi çözüme gelelim.

Eki Görüntüle 2611435

Hem ekran bilinmeyen hem de Face ID sorunu problemi doğuyor.
Buna sebebiyet veren durum ise Apple Intelligence.
Çözüm basit, telefonun modelini eskiye çevirip onayladıktan sonra düzelmezse bir tur daha yeniden başlatmak sonrasında Face ID çalışmaya devam edecektir.
Buradaki model tipi örneğin iPhone 13 için iPhone15,4.

Eki Görüntüle 2611436

Bu işlemleri tamamladıktan sonra bir daha Intelligence kısmına girmeyin yoksa çalışmaz işlemleri tekrar yapmak zorunda kalırsınız.

Çözüm bu kadar basitti. Misaka26 hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

15 Pro 17.3.1 sürümüyle uyumlu mudur hocam?

15 Pro 17.3.1 sürümüyle uyumlu mudur hocam?

İşlemleri yaparken gerekli iOS sürümü yanda belirtiliyor hocam, oradan anlayabilirsiniz.

Intelligence ile olan ayarları tamamlayıp girmeyiniz mi demek istediniz? Örneğin bir fotoğrafta AI kullandığım da yeniden sıkıntı çıkarmaz sanırım. Yoksa anlamı kalmıyor.

Ayarlarda bulunan Intelligence kısmından bahsediyorum hocam oraya girmeyin.
Yüklemesi tamamlanıp kurduktan sonra eski model kodunu girdikten sonra ayarlardan intelligence kısmına girmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı