MiSide çok mu korkutucu?

Rs.YnsV3

Centipat
Daha fazla  
Ben oyunu yaklaşık 6,7 gün önce %10 indirimle 7,70 dolara aldım. Ve oyunu bilgisayar aldığımda açıp oynayamama korkusuylayım şu an bir bilgisayarım yok. Spoiler almamak için gameplay videolarını veya oyunla alakalı herhangi bir video izlemedim ve oyun çok korkutucu gelirse oynayamamaktan korkuyorum ama oyunun atmosferi beni bir yandan içine çekiyor ve güzel duruyor gibi.
Şu an 7,70 dolar ile indirimde Battlefield 1 ve Dying Light alma imkanım var sizce ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250206_221827_Steam.jpg
    Screenshot_20250206_221827_Steam.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 39
Ben oyunu yaklaşık 6,7 gün önce %10 indirimle 7,70 dolara aldım. Ve oyunu bilgisayar aldığımda açıp oynayamama korkusuylayım şu an bir bilgisayarım yok. Spoiler almamak için gameplay videolarını veya oyunla alakalı herhangi bir video izlemedim ve oyun çok korkutucu gelirse oynayamamaktan korkuyorum ama oyunun atmosferi beni bir yandan içine çekiyor ve güzel duruyor gibi.
Şu an 7,70 dolar ile indirimde Battlefield 1 ve Dying Light alma imkanım var sizce ne yapmalıyım?
Bence degil hatta güldüğüm zamanlar bile oldu.

Oyun iyi bir oyun gayet kaliteli animasyonları korku sahneleri kalitesi falan iyi bir oyun oynamanı öneririrm.

Hesapta sadece araba oyunları var Forza Horizon 5, Assetto Corsa, BeamNG.drive falan var değişiklik olsun istedim. Oyunun teması falan da bayağı hoşuma gitti aslında.

Oyun iyi bir oyun gayet kaliteli animasyonları korku sahneleri kalitesi falan iyi bir oyun oynamanı öneririrm.

Bazısı sever bazısı sevmez kişiliğine bağlı ben şahsen sevdim.

Hesapta sadece araba oyunları var Forza Horizon 5, Assetto Corsa, BeamNG.drive falan var değişiklik olsun istedim. Oyunun teması falan da bayağı hoşuma gitti aslında.

Arada atmosfer değişikliği iyi gelir aynı oyunlar bende de var Beam Ng. Drive'da 400 saatim var.

Son düzenleme:
Bazısı sever bazısı sevmez kişiliğine bağlı ben şahsen sevdim.

Arada atmosfer değişikliği iyi gelir aynı oyunlar bende de var beam ng. Drive'da 400 saatim var.

Bencede Dying Light ve Battlefield 1 sonraya kalacak sanırım. Ama yine de almaya çalışmam lazım indirimler çok iyi geldi.
Bende BeamNG çok severim reis :d

Hocam MiSide o kadar korkutucu bir oyun değil. Oyunda korkunç sayılabilecek yerler bir elin parmağını bile geçmez denilebilir. Onun yerine BF1 ve Dying Light almak çok daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı