Çözüldü Mısır gevreği içinden çıkan CD'li ralli yarışı temalı oyunun adı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nerdinnesi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Nesquik sanırım, bir çikolatalı top mısır gevreğinde bir CD çıkıyordu ve CD ile bir ralli oyunu oynuyorduk. Oyun sanırım 2014-2015 yılında vardı. Ve biraz kaoslu temaydi patlamalı zıplamalı bir seydi ismini bilen varsa verebilir mi acaba? Ve hala oynanabilecek bir platformu var mı?

Son düzenleme:
Çözüm
Etrafta patlama oluyordu ilk oynadığım pistte orman filan yoktu yol camurluydu gökyüzü siyah kahverengi ya da koyu kahverengi gibi bir şey di ilk oynadığım araba ise küçük VW turtle arabanın off road olmuş haliydi ona benzerdi. Bir de en son aklıma kazıdığım an da köprüden atılıyorduk ana yola çıkıyorduk tamamı yarış temaliydi.

Beetle crazy cup? Pek tariflerine uymuyor gibi ama bir şansımızı deneyelim bakalım.
Merhaba. Nesquik sanırım, bir çikolatalı top mısır gevreğinde bir CD çıkıyordu ve CD ile bir ralli oyunu oynuyorduk. Oyun sanırım 2014-2015 yılında vardı. Ve biraz kaoslu temaydi patlamalı zıplamalı bir seydi ismini bilen varsa verebilir mi acaba? Ve hala oynanabilecek bir platformu var mı?

Hatırladığın kadarıyla oynanılan harita nasıldı? Pist/orman?

- re-volt

Son düzenleme:
Hatırladığın kadarıyla oynanılan harita nasıldı? Pist/orman?

- Re-volt

Etrafta patlama oluyordu ilk oynadığım haritada orman filan yoktu yol camurluydu gökyüzü siyah kahverengi ya da koyu kahverengi gibi bir şey di ilk oynadığım araba ise küçük VW turtle arabanın off road olmuş haliydi ona benzerdi. Bir de en son aklıma kazıdığım an da köprüden atılıyorduk ana yola çıkıyorduk tamamı yarış temaliydi. Dediğiniz oyunda değil hocam :(

Etrafta patlama oluyordu ilk oynadığım pistte orman filan yoktu yol camurluydu gökyüzü siyah kahverengi ya da koyu kahverengi gibi bir şey di ilk oynadığım araba ise küçük VW turtle arabanın off road olmuş haliydi ona benzerdi. Bir de en son aklıma kazıdığım an da köprüden atılıyorduk ana yola çıkıyorduk tamamı yarış temaliydi.

Beetle crazy cup? Pek tariflerine uymuyor gibi ama bir şansımızı deneyelim bakalım.

Son düzenleme:
Çözüm
Beetle crazy cup olabilir mi? Pek tariflerine uymuyor gibi ama bir şansımızı deneyelim bakalım. Değilse de takipteyim aşırı merak ettim.

Aha bu kesinlikle o gostergeleri nerede olsa tanırım teşekkür ederim! 1 aydır arıyordum cidden sonunda bulduk gerçekten çok iyi oldu. Cevaplariniz tahminleriniz için teşekkür ederim sonunda bulduk meraklar gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aha bu kesinlikle o gostergeleri nerede olsa tanırım teşekkür ederim! 1 aydır arıyordum cidden sonunda bulduk gerçekten çok iyi oldu. Cevaplariniz tahminleriniz için teşekkür ederim sonunda bulduk meraklar gitti.

Adına sevindim GERÇEKTEN SEVİNDİM MÜTHİŞ BİR HİS..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı