Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.645 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #1 Az pişirince çok fazla patlamamış kalıyor çok pişirince yanıyorlar nasıl ayarlayabilirim bunu?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.422 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2022 #2 Az yağda kısık ateşte ağzı kapalı bir tencerede yakmadan patlatırsınız.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 20 Haziran 2022 #3 Bu video size yardımcı olacaktır hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu video size yardımcı olacaktır hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.270 Makaleler 3 Çözümler 197 20 Haziran 2022 #4 Patlama oranı sıfıra yaklaştıktan sonra 10 saniye sayıp kapatıyorum ben. Çoğu zaman işe yarıyor.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #5 Yakmak marifet istiyor, bulaşmasan dâhâ iyi olur.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.645 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #6 T21 dedi: Yakmak marifet istiyor, bulaşmasan dâhâ iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yok hep yapıyorum da bir dengeleyemedim ya yanıyor ya patlamıyor.
T21 dedi: Yakmak marifet istiyor, bulaşmasan dâhâ iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yok hep yapıyorum da bir dengeleyemedim ya yanıyor ya patlamıyor.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #7 Paul Walker dedi: Yok hep yapıyorum da bir dengeleyemedim ya yanıyor ya patlamıyor. Genişletmek için tıkla... Ateşi vermeden yağ-mısır-tuz dök, üzerine de kapağını kapa, sonrasında da büyük ocakta ateşi orta derecede ver. Mısırın patlama sesi azalınca da altını kapa ve ocaktan al tencereyi.
Paul Walker dedi: Yok hep yapıyorum da bir dengeleyemedim ya yanıyor ya patlamıyor. Genişletmek için tıkla... Ateşi vermeden yağ-mısır-tuz dök, üzerine de kapağını kapa, sonrasında da büyük ocakta ateşi orta derecede ver. Mısırın patlama sesi azalınca da altını kapa ve ocaktan al tencereyi.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #8 XEfe.Bey dedi: Bu video size yardımcı olacaktır hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yorumları okumanızı tavsiye ederim efendim.
XEfe.Bey dedi: Bu video size yardımcı olacaktır hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yorumları okumanızı tavsiye ederim efendim.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 20 Haziran 2022 #9 Kızgın yağ ve tuzun üzerine dök mısırları.