Mısır'a seyahat için neler gerekli?

DRAFF

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda mısır'a gitmeyi düşünüyorum fakat daha önceden hiç yurt dışına çıkmadım nasip olmadı. Ne gerekir hiç bilmem. Detaylı bir şekilde ne gerektiğini en ince ayrıntısına kadar anlatır mısınız? Bir de para hesabı yaparsanız çok iyi olur gezmek için yeterli olacak parayı falan. Şimdiden teşekkürler.

Yakın zamanda mısır'a gitmeyi düşünüyorum fakat daha önceden hiç yurt dışına çıkmadım nasip olmadı. Ne gerekir hiç bilmem. Detaylı bir şekilde ne gerektiğini en ince ayrıntısına kadar anlatır mısınız? Bir de para hesabı yaparsanız çok iyi olur gezmek için yeterli olacak parayı falan. Şimdiden teşekkürler.

Bir arkadaşım yakın zamanda gitmişti o yardımcı olabilir belki. @goker3

Kapıda vize ile kolayca giriş yapabilirsiniz. Ancak piramit harici aşırı boş ve fakir bir ülke. Karaborsada para bozdurtmaya çalışıp fazla almaya çalışan çakallar var. Exchange ofislerde para bozdurun.

İlk olarak pasaport almanız lzm Buda ben en son aldığımda 8800 tl gibi bir ücreti vardı 10 yıllık pasaport un sonra havalimanında mısıra gitmek için bir 800 tl ye pin gibi Birşey aldık almamız gerektiğini söylediler sonra mısırda Kahire gitmek isterseniz ora için 2 haftalık mı 1 haftalık mı tam olarak hatırlayamıyorum vize lazım 25 dolar kişi başı onu ilk mısıra vardığınızda halledin gitmek istiyorsanız Kahire’de çok büyük bir müze ve 9 tane piramit olması lzm Kahire dışı biryer için vize istemiyor olması lzm biz 4 kişi toplam 60 bin e 1 hafta kaldık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı