D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 2 Aralık 2022 #1 Bana böyle mesaj gelmiş yeni fark ettim. Bu nedir? Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmam lazım? Dosya Ekleri 0597C12F-C667-4219-AE02-2B55A809AB58.png 117,5 KB · Görüntüleme: 234
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 2 Aralık 2022 #2 Oltalama amaçlı gönderilen SMS. Büyük ihtimal giriş yaptığınızda yüklü miktar bakiye ile karşılaşacaksınız. Silin geçin
Oltalama amaçlı gönderilen SMS. Büyük ihtimal giriş yaptığınızda yüklü miktar bakiye ile karşılaşacaksınız. Silin geçin
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 2 Aralık 2022 #3 İbrahim Arıkan dedi: Oltalama amaçlı gönderilen SMS. Büyük ihtimal giriş yaptığınızda yüklü miktar bakiye ile karşılaşacaksınız. Silin geçin Genişletmek için tıkla... Müşteri numarası ile siteye giriş yapayım dedim şifre de istedi ben de vazgeçtim.
İbrahim Arıkan dedi: Oltalama amaçlı gönderilen SMS. Büyük ihtimal giriş yaptığınızda yüklü miktar bakiye ile karşılaşacaksınız. Silin geçin Genişletmek için tıkla... Müşteri numarası ile siteye giriş yapayım dedim şifre de istedi ben de vazgeçtim.
urn4ga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2.230 Çözümler 28 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer 2 Aralık 2022 #4 Linke git orijinal misli sitesiyle URL'sine bakarak kontrol et. Eğer aynıysa biri senin numaranla kayıt oluyor.
Linke git orijinal misli sitesiyle URL'sine bakarak kontrol et. Eğer aynıysa biri senin numaranla kayıt oluyor.
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 2 Aralık 2022 #5 Donkobus dedi: Müşteri numarası ile siteye giriş yapayım dedim şifre de istedi ben de vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Bi tık benzeri arkadaşıma gelmişti ama bunda şifre yerine sadece üye numarası var. Galiba biri siteye numaranızı yazmış. Ama böyle durumlarda sms doğrulaması gerekiyor diye biliyorum. urn4ga dedi: Linke git orijinal misli sitesiyle URL'sine bakarak kontrol et. Eğer aynıysa biri senin numaranla kayıt oluyor. Genişletmek için tıkla... Link doğru baktım.
Donkobus dedi: Müşteri numarası ile siteye giriş yapayım dedim şifre de istedi ben de vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Bi tık benzeri arkadaşıma gelmişti ama bunda şifre yerine sadece üye numarası var. Galiba biri siteye numaranızı yazmış. Ama böyle durumlarda sms doğrulaması gerekiyor diye biliyorum. urn4ga dedi: Linke git orijinal misli sitesiyle URL'sine bakarak kontrol et. Eğer aynıysa biri senin numaranla kayıt oluyor. Genişletmek için tıkla... Link doğru baktım.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 3 Aralık 2022 #6 urn4ga dedi: Linke git orijinal misli sitesiyle URL'sine bakarak kontrol et. Eğer aynıysa biri senin numaranla kayıt oluyor. Genişletmek için tıkla... Mesaji sildim de orijinal olsa neden bit üzerinden yollasinlar onu anlayamadim. Endiselenecek bir durum var midir bilgilerimin ele geçmesinle alakali? Sitenin kendisine mail attım mesaji komple yazdım bakalım ne cevap verecekler.
urn4ga dedi: Linke git orijinal misli sitesiyle URL'sine bakarak kontrol et. Eğer aynıysa biri senin numaranla kayıt oluyor. Genişletmek için tıkla... Mesaji sildim de orijinal olsa neden bit üzerinden yollasinlar onu anlayamadim. Endiselenecek bir durum var midir bilgilerimin ele geçmesinle alakali? Sitenin kendisine mail attım mesaji komple yazdım bakalım ne cevap verecekler.