Missing operation sytem hatası

Wastry

Centipat
İncelikle merhabalar herkese. Bundan 1 2 gün önce PC kendini sürekli tam açılmadan resetliyordu, sonra resetlenme olayı durdu ama bu seferde "Missing operation System" hatası alıyorum. İnternetye birkaç çözüm var ama çoğu BIOS gerekiyor ve ben hiçbir şekilde bioas’a ulaşamıyorum. Yani eğer bir çözümünüz varsa BIOS gerektirmeyen bir çözüm olursa sevinirim.
Anakart: MSI H61M P20 (G3)

Son düzenleyen: Moderatör:
yaptım sonuç yine aynı
BİOS şifresini BİOS pilini çıkartarak sıfırlayabilir sin. BOOT bölümü bozulmuş gibi gözüküyor forum da aratırsan BOOT onarmayla ilglili bir çok konu mevcut o şekilde bozulmuş olan BOOT bölümünü onarıp WİNDOWS'u açabilirsin.

biosa girebilsem sorunum çö
biosu ne yaparsam yapyım sıfırlıyamıyorum. bios piliymiş cmosmuş hepsini denedim olmuyor
biosa girebilsem sorunum çö biosu ne yaparsam yapyım sıfırlıyamıyorum. bios piliymiş cmosmuş hepsini denedim olmuyor
kardeşim şimdi ben şimdiki anakartta biosa giremiyorum ya eğer hdd mi başka anakartta baglayıp orda boot etsem olur mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…