AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 Merhaba, Resimdeki gibi bilgisayarıma Chorme OS kurarken bu hatayı vermeye başladı. HDD'ten Boot edince böyle oluyor. Verilerim silinmiş midir? Lütfen yardım edin, çok korkuyorum. Windows da açılmıyor.
Merhaba, Resimdeki gibi bilgisayarıma Chorme OS kurarken bu hatayı vermeye başladı. HDD'ten Boot edince böyle oluyor. Verilerim silinmiş midir? Lütfen yardım edin, çok korkuyorum. Windows da açılmıyor.
3 316332 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 722 Çözümler 9 Yer 127.0.0.1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #2 Boot partition bozulmuş gibi duruyor. USB'den boot edip live modda dosyalarınızı alıp temiz kurulum yapın. Artı 0 Eksi
Boot partition bozulmuş gibi duruyor. USB'den boot edip live modda dosyalarınızı alıp temiz kurulum yapın.
KS KS AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #3 316332 dedi: Boot partition bozulmuş gibi duruyor. USB'den boot edip live modda dosyalarınızı alıp temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Usb'de chorme os var nasıl yapıcam. Artı 0 Eksi
316332 dedi: Boot partition bozulmuş gibi duruyor. USB'den boot edip live modda dosyalarınızı alıp temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Usb'de chorme os var nasıl yapıcam.
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 25 Mayıs 2021 #4 AGjesurzz dedi: USB'de chorme OS var nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayardan USB'ye Live Linux kurulumu yapıp bilgisayarınızdan verileri alın. Daha sonra temiz kurulum yapın(Son çözüm). Artı 0 Eksi
AGjesurzz dedi: USB'de chorme OS var nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayardan USB'ye Live Linux kurulumu yapıp bilgisayarınızdan verileri alın. Daha sonra temiz kurulum yapın(Son çözüm).
KS KS AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #5 exTypen dedi: Başka bir bilgisayardan USB'ye Live Linux kurulumu yapıp bilgisayarınızdan verileri alın. Daha sonra temiz kurulum yapın(Son çözüm). Genişletmek için tıkla... Sağ olun fakat bir sorum var 30 gb'lık bir yer ayırmıştım resimler için.Tüm diski silmemiştir dimi ? exTypen dedi: Başka bir bilgisayardan USB'ye Live Linux kurulumu yapıp bilgisayarınızdan verileri alın. Daha sonra temiz kurulum yapın(Son çözüm). Genişletmek için tıkla... Hocam Chorme Os üzerinden kurulum yapilabiliyormu? Son düzenleme: 25 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
exTypen dedi: Başka bir bilgisayardan USB'ye Live Linux kurulumu yapıp bilgisayarınızdan verileri alın. Daha sonra temiz kurulum yapın(Son çözüm). Genişletmek için tıkla... Sağ olun fakat bir sorum var 30 gb'lık bir yer ayırmıştım resimler için.Tüm diski silmemiştir dimi ? exTypen dedi: Başka bir bilgisayardan USB'ye Live Linux kurulumu yapıp bilgisayarınızdan verileri alın. Daha sonra temiz kurulum yapın(Son çözüm). Genişletmek için tıkla... Hocam Chorme Os üzerinden kurulum yapilabiliyormu?
3 316332 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 722 Çözümler 9 Yer 127.0.0.1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #6 AGjesurzz dedi: Sağ olun fakat bir sorum var 30 gb'lık bir yer ayırmıştım resimler için.Tüm diski silmemiştir dimi ? Genişletmek için tıkla... Eğer kurulumda dokunmadıysanız duruyordur. Live bir şekilde görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
AGjesurzz dedi: Sağ olun fakat bir sorum var 30 gb'lık bir yer ayırmıştım resimler için.Tüm diski silmemiştir dimi ? Genişletmek için tıkla... Eğer kurulumda dokunmadıysanız duruyordur. Live bir şekilde görebilirsiniz.