Mission RM-K23 kulaklığın mikrofonu çalışmıyor

zadigs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 sene once almıştım bu kulaklığı 380 TL falandı şu an 600 olmuş. O zamanlar mikrofon gayet güzel çalışıyordu yaklaşık 1 yıldır kullanmıyorum mikrofon DC falan kullanmıyordum. Bugün random bir odaya girdim DC de ama mikrofon ses çıkmıyor. Ses kaydedicisini falan açtım sadece cızırtı geliyor, asla sesim gitmiyor. Ne yapabilirim?

Miladı tükenmiş olabilir

Hocam olabilir onceden gunde Max 30 dakika kullanıyordum tekrardan çalıştırmamın bir yolu yok mu? Bir de milad nedir?
Miladdan kastım kablonun içindeki aparatlar. Servise yollasan garantisiz olduğu için senden para isteyecekler. İstiyorsan bi yolla ne kadar fiyat çektiklerini gör sonra o fiyata daha iyisini bulabilir misin bir araştır. Hiç ses gelmese elektrikçiye baktır derdim de cızırtı geliyor diyorsun.

Neyse hocam teşekkür ederim zaten konuşacak birisi yok öylesine bir deneyeyim demiştim gerek yok suanlik mikrofona iyi gunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…