Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 15 21 Kasım 2020 #61 Çoklu hesap uyarım olmasa şansım vardı, sevdiğim foruma destek verememek üzmüyor değil. Yönetim bence beni bi' gözden geçirsin. @Mithat Berhan Hayırlı olsun, kolay gelsin.
Çoklu hesap uyarım olmasa şansım vardı, sevdiğim foruma destek verememek üzmüyor değil. Yönetim bence beni bi' gözden geçirsin. @Mithat Berhan Hayırlı olsun, kolay gelsin.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.287 Makaleler 42 Çözümler 274 21 Kasım 2020 #62 @Perceival öncelikle teşekkür ederim. Evet o uyarı sizi geriye atıyor, sizi değerlendirmeleri konusunda onların yapabileceği bir şey. Benim yapabileceğim bir şey yok.
@Perceival öncelikle teşekkür ederim. Evet o uyarı sizi geriye atıyor, sizi değerlendirmeleri konusunda onların yapabileceği bir şey. Benim yapabileceğim bir şey yok.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 21 Kasım 2020 #63 93 uyarı sahibi olarak mod olamayacağımı biliyorum ama, sevdiğim insanların olması da mutlu ediyor. Mithat hocamı hem özelden hem de konulardan hayırlı olsun dileklerimi ilettim. Bir daha iletmiş olalım.
93 uyarı sahibi olarak mod olamayacağımı biliyorum ama, sevdiğim insanların olması da mutlu ediyor. Mithat hocamı hem özelden hem de konulardan hayırlı olsun dileklerimi ilettim. Bir daha iletmiş olalım.
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 21 Kasım 2020 #64 Seradotwav dedi: Hayırlı olsun hocam, hangi konunun moderatörüsünüz? Allah utandırmasın, iyi görevler ve kolaylıklar dilerim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Ben de görünce şaşırdım. Mithat Berhan dedi: @Perceival öncelikle teşekkür ederim. Evet o uyarı sizi geriye atıyor, sizi değerlendirmeleri konusunda onların yapabileceği bir şey. Benim yapabileceğim bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ben moderatör olamasam da Mithat Berhan'ın moderatör olması beni mutlu etti.
Seradotwav dedi: Hayırlı olsun hocam, hangi konunun moderatörüsünüz? Allah utandırmasın, iyi görevler ve kolaylıklar dilerim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Ben de görünce şaşırdım. Mithat Berhan dedi: @Perceival öncelikle teşekkür ederim. Evet o uyarı sizi geriye atıyor, sizi değerlendirmeleri konusunda onların yapabileceği bir şey. Benim yapabileceğim bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ben moderatör olamasam da Mithat Berhan'ın moderatör olması beni mutlu etti.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 15 21 Kasım 2020 #65 Modluk dilendiğimi zannedenler geliyor, hissediyorum...
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 21 Kasım 2020 #66 Hayırlı olsun.
maksu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 33 Yer Kayseri 21 Kasım 2020 #67 Dünkü konuya mesaj yazamadık 3 dakika ile kaçırdım buraya yazayım. Hayırlı olsun. Bol banlamalar.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.287 Makaleler 42 Çözümler 274 21 Kasım 2020 #68 Perceival dedi: Modluk dilendiğimi zannedenler geliyor, hissediyorum... Genişletmek için tıkla... Öyle bir şeye gerek yok, konuyu dağıtmayalım. Size de bol şans dilerim, belki bir şansınız olur.
Perceival dedi: Modluk dilendiğimi zannedenler geliyor, hissediyorum... Genişletmek için tıkla... Öyle bir şeye gerek yok, konuyu dağıtmayalım. Size de bol şans dilerim, belki bir şansınız olur.
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 21 Kasım 2020 #69 Mithat Berhan dedi: Öyle bir şeye gerek yok, konuyu dağıtmayalım. Size de bol şans dilerim, belki bir şansınız olur. Genişletmek için tıkla... Uyarılardan sonra şans mı? 12 tane "Gereksiz Mesajlar" uyarım var.
Mithat Berhan dedi: Öyle bir şeye gerek yok, konuyu dağıtmayalım. Size de bol şans dilerim, belki bir şansınız olur. Genişletmek için tıkla... Uyarılardan sonra şans mı? 12 tane "Gereksiz Mesajlar" uyarım var.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 21 Kasım 2020 #70 Hayirli olsun.