Mitsubishi asx alınır mı?

mertkrdmr

Centipat
Daha fazla  
700 maximum 800 bin bütçem var, SUV istiyorum, büyüklük önemli değil, sorun çıkarmasın yeter, bu yüzden Japon markalarına yöneliyorum, başka öneriniz var mı? 2013 asx 147.000 km hasarı yok, 740 diyor invite paket, yorumlarınızı bekliyorum dostlar.

Japon ve Kore SUV'lerden tavsiyem uzak durun çünkü zehir gibi yakıt içerler. O bütçeye Nissan Qashqai ve Renault Kadjar tavsiye ederim iki aracı da deneyimledim ikisi de aynı motoru kullanıyor teknolojileri birbirilerine çok benziyor ama Nissan daha lüks ve konforlu Renault'a göre.

Qasqhai'lerin piyasası bir tık daha yüksek özellikle full paketleri, fakat kadjar daha uyguna bulunabiliyor gibi. İkinci eli falan nasıl, konfor falan tavsiye eder misiniz? Kia sportage düşünüyordum fakat hem benzinli pek yürümüyor hem de lpg den kaynaklı bir problem yaşar mıyım diye çekincem var biraz. O yüzden kadjarlara yöneldim gibi, yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkürler.

Çok güzel arabadır kendisi. Otomatik vites seçeneği yoktur. Özellikle 2010-2015 kasaları çok yakışıklıdır. Önden Mitsubishi Lancer Evo gibi hissettirirken arkadan BMW gibi durur.

Araba cidden güzeldir ancak çok yakar ve piyasayı Türkiye'de pek yoktur. Qasqhai gibi kolayca satamazsınız.

Hocam asx için çok yakar olayından emin misiniz? Araba bir suva göre oksijenle çalışıyor. (yakıt tüketimi (şehir içi / şehir dışı) 7.4 lt / 4.9 lt)

Temsa bu aracın reklamını düzgün yapmadığı için satılmamış, insanlar diğer SUV'lara yönelmiş diye yorumluyorum hocam. Asx'i kim alsa memnun. Benzinli bir Asx almayı düşünüyorum. Teşekkürler.

Piyasası dediğiniz gibi biraz yavaş ama hangi araç olursa olsun az uyguna koyarsanız hemen satılır bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…