Mitsubishi Lancer 1.6 İnvite alınır mı?

Bonita

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
600.000 bandında sorunsuz, şık, güvenilir ve manuel vites Japon arabası bakıyorum.
Bu aracın 2011 modeli güzel duruyor ama nedense yollarda pek göremiyorum.
Yakıt olarak büyük ihtimalle LPG kullanırım.

Önerilere açığım.

Kronik sorunu olmadığı söyleniyor hocam sizi üzmez. 2012-13 dizel Corolla da bakabilirsiniz aynı motor 2009 modelini kullanmaktayım şu an 510 bin km'de .

Hocam bence 600.000 bandında en şık ve güvenilir araç motor şanzuman açısındanda.

Araç güzel ama LPG kullanirim derseniz belirli bir kilometreden sonra celik subap taktirmaniz gerekir. Sahsi görüşüm araç zaten az yakıyor LPG takip yazik etmeyin.

Muazzam yol tutar.
Motor sesi tatmin edici.
Sert vites geçişleri keyifli.
Tam anlamıyla kronigi olmayan bir arac.
(Kapi fitiliyle ilgili bir şeyi vardi ama tam hatırlamıyorum alirken dikkat edin masraf cikartmasin deniyordu)
Yanlış hatirlamiyorsam guvenlik konusunda ödülü vardi.

Spor suspansiyondan sebep cukurda tumsekde konforu berbat eder.
Her Japon gibi iceriye fazlasiyla ses aliyor.
Piyasasi diger araclara kiyasla cok zayif yani binmek icin alinacak bir arac.
100HP bir atmosferik benzinli olduğundan hizlanma acisindanda üzmez ama cok bir şey beklemeyin gitmiyor diyenler genelde CVT'yle katledilmis otomatik Lancer kullaniyorlar.

Konfor istiyorsaniz uzak durun. Ama derdiniz sürüş keyfiyse bu fiyat bandinda bu sorunsuzlukla baska aracda bulamazsiniz. Özellikle yol tutus olarak segmentinde rakipsizdir.

Yalniz lancer alirsaniz kule gergisi ralliart süspansiyon gibi eklentileri eksik etmeyin kesinlikle aracınızın cok daha tatli bir hal alir.

Kronik sorunu olmadığı söyleniyor hocam sizi üzmez. 2012-13 dizel Corolla da bakabilirsiniz aynı motor 2009 modelini kullanmaktayım şu an 510 bin Km'de .

Yağ yakıyor mu? 1.4 D4D motorlar kronik yağ yakıyor çünkü fiyatının 1.6'dan daha uygun olma sebebi de biraz da o. Ben alacak olsam E150 makyajlı 1.6 ve manuel alırdım.

Başka bir başlıkta yazdığım deneyim;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…