ErcanCoruk15 Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #1 Münkünse telefon çekmeden yapmak istiyorum. Bootloader kilidi açık mi flash tools demeyin bende sürekli hata veriyor. Başka nasıl düşürebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2024
Münkünse telefon çekmeden yapmak istiyorum. Bootloader kilidi açık mi flash tools demeyin bende sürekli hata veriyor. Başka nasıl düşürebilirim?
TONY STARK.0 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #2 ErcanCoruk15 dedi: Münkünse telefon çekmeden yapmak istiyorum. Bootloader kilidi açık mi flash tools demeyin bende sürekli hata veriyor. Başka nasıl düşürebilirim? Genişletmek için tıkla... aldıgınız hata ne hocam mi flash toolda Artı 0 Eksi
ErcanCoruk15 dedi: Münkünse telefon çekmeden yapmak istiyorum. Bootloader kilidi açık mi flash tools demeyin bende sürekli hata veriyor. Başka nasıl düşürebilirim? Genişletmek için tıkla... aldıgınız hata ne hocam mi flash toolda
KS KS ErcanCoruk15 Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #3 TONY STARK.0 dedi: aldıgınız hata ne hocam mi flash toolda Genişletmek için tıkla... timeout hatası veriyor cmd ile güncelledim ama düşürme nasıl yapacağımı bilmiyorum Artı 0 Eksi
TONY STARK.0 dedi: aldıgınız hata ne hocam mi flash toolda Genişletmek için tıkla... timeout hatası veriyor cmd ile güncelledim ama düşürme nasıl yapacağımı bilmiyorum
TONY STARK.0 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #4 ErcanCoruk15 dedi: timeout hatası veriyor cmd ile güncelledim ama düşürme nasıl yapacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... EU ROM KURMUŞSUNUZ GALİBA TONY STARK.0 dedi: Aldıgınız hata ne hocam Mi Flash toolda. Genişletmek için tıkla... Ayrıca hocam şunu deneyin yüklediğiniz ROM dosyasını klasöre çıkartıp C diskine atın flashtool üzerinden C diskindeki ROM'u seçin ve öyle deneyin sorun muhtemelen çözülür. Artı 0 Eksi
ErcanCoruk15 dedi: timeout hatası veriyor cmd ile güncelledim ama düşürme nasıl yapacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... EU ROM KURMUŞSUNUZ GALİBA TONY STARK.0 dedi: Aldıgınız hata ne hocam Mi Flash toolda. Genişletmek için tıkla... Ayrıca hocam şunu deneyin yüklediğiniz ROM dosyasını klasöre çıkartıp C diskine atın flashtool üzerinden C diskindeki ROM'u seçin ve öyle deneyin sorun muhtemelen çözülür.