Gameon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 1.069 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #11 Not: Güncellemeyi yaptım ve şarj konusu çözülmüş gibi, ana menüde kasıyor'du şimdi ise gayet hızlı çalışıyor.
Not: Güncellemeyi yaptım ve şarj konusu çözülmüş gibi, ana menüde kasıyor'du şimdi ise gayet hızlı çalışıyor.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #12 Gameon dedi: Not: Güncellemeyi yaptım ve şarj konusu çözülmüş gibi, ana menüde kasıyor'du şimdi ise gayet hızlı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... E o zaman sorun yok Sizde 12.5.2 sürümü çıkmıyor mu yoksa POCO'lara özel sürümmü bu.
Gameon dedi: Not: Güncellemeyi yaptım ve şarj konusu çözülmüş gibi, ana menüde kasıyor'du şimdi ise gayet hızlı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... E o zaman sorun yok Sizde 12.5.2 sürümü çıkmıyor mu yoksa POCO'lara özel sürümmü bu.
Gameon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 1.069 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #13 Esdeath.xyz dedi: E o zaman sorun yok. Sizde 12.5.2 sürümü çıkmıyor mu yoksa POCO'lara özel sürümmü bu. Genişletmek için tıkla... Herhalde özel.
Esdeath.xyz dedi: E o zaman sorun yok. Sizde 12.5.2 sürümü çıkmıyor mu yoksa POCO'lara özel sürümmü bu. Genişletmek için tıkla... Herhalde özel.