baresserdar55 Picopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #1 Merhaba. Redmi Note 8 modele MIUI 12.5.2 güncellemesini yapsam pişman olur muyum?
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.847 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2024 #2 baresserdar55 dedi: Merhaba. Redmi Note 8 modele MIUI 12.5.2 güncellemesini yapsam pişman olur muyum? Genişletmek için tıkla... Biraz kasma ve donma yaşanıyor ama. Önerim güncellemeden sonra telefonu sıfırlamanız.
baresserdar55 dedi: Merhaba. Redmi Note 8 modele MIUI 12.5.2 güncellemesini yapsam pişman olur muyum? Genişletmek için tıkla... Biraz kasma ve donma yaşanıyor ama. Önerim güncellemeden sonra telefonu sıfırlamanız.
baresserdar55 Picopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #3 Sadece_Emre dedi: Biraz kasma ve donma yaşanıyor ama. Önerim güncellemeden sonra telefonu sıfırlamanız. Genişletmek için tıkla... İçinde fotoğraflarım birde Google hesaplarım önemli hiç birinin şifresini bile hatırlamıyorum. Telefonda 10 yıllık videolar ve fotoğraflar var, sanırsın arşiv. Eğer kasarsa sifirlarsam düzelir mi? Sadece_Emre dedi: Biraz kasma ve donma yaşanıyor ama. Önerim güncellemeden sonra telefonu sıfırlamanız. Genişletmek için tıkla...
Sadece_Emre dedi: Biraz kasma ve donma yaşanıyor ama. Önerim güncellemeden sonra telefonu sıfırlamanız. Genişletmek için tıkla... İçinde fotoğraflarım birde Google hesaplarım önemli hiç birinin şifresini bile hatırlamıyorum. Telefonda 10 yıllık videolar ve fotoğraflar var, sanırsın arşiv. Eğer kasarsa sifirlarsam düzelir mi? Sadece_Emre dedi: Biraz kasma ve donma yaşanıyor ama. Önerim güncellemeden sonra telefonu sıfırlamanız. Genişletmek için tıkla...
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.847 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2024 #4 baresserdar55 dedi: İçinde fotoğraflarım bir de Google hesaplarım önemli hiçbirinin şifresini bile hatırlamıyorum. Telefonda 10 yıllık videolar ve fotoğraflar var, sanırsın arşiv. Genişletmek için tıkla... Şifrelerinizi yenileyin eğer telefon numarası falan kayıtlıysa. Resimleri de Mi Cloud'a ya da PC'ye yedekleyin.
baresserdar55 dedi: İçinde fotoğraflarım bir de Google hesaplarım önemli hiçbirinin şifresini bile hatırlamıyorum. Telefonda 10 yıllık videolar ve fotoğraflar var, sanırsın arşiv. Genişletmek için tıkla... Şifrelerinizi yenileyin eğer telefon numarası falan kayıtlıysa. Resimleri de Mi Cloud'a ya da PC'ye yedekleyin.
baresserdar55 Picopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #5 Sadece_Emre dedi: Şifrelerinizi yenileyin eğer telefon numarası falan kayıtlıysa. Resimleri de Mi Cloud'a ya da PC'ye yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Tamam. Baya uğraştiracak, pek anlamam l. Sadece_Emre dedi: Şifrelerinizi yenileyin eğer telefon numarası falan kayıtlıysa. Resimleri de Mi Cloud'a ya da PC'ye yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Ama güncelleme sonrası sıfırlarsam düzelir mi?
Sadece_Emre dedi: Şifrelerinizi yenileyin eğer telefon numarası falan kayıtlıysa. Resimleri de Mi Cloud'a ya da PC'ye yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Tamam. Baya uğraştiracak, pek anlamam l. Sadece_Emre dedi: Şifrelerinizi yenileyin eğer telefon numarası falan kayıtlıysa. Resimleri de Mi Cloud'a ya da PC'ye yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Ama güncelleme sonrası sıfırlarsam düzelir mi?
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.847 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2024 #6 baresserdar55 dedi: Tamam. Baya uğraştiracak, pek anlamam l. Ama güncelleme sonrası sıfırlarsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Bende zaten bunu diyordum önce güncelleyin sonra sıfırlayın.
baresserdar55 dedi: Tamam. Baya uğraştiracak, pek anlamam l. Ama güncelleme sonrası sıfırlarsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Bende zaten bunu diyordum önce güncelleyin sonra sıfırlayın.
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 866 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #7 Geçenlerde formatladıktan sonra otomatik 12.5.2 kurulmuş benim telefona. Performansı bir tık düşmüş gibi geldi bana tavsiye etmiyorum.
Geçenlerde formatladıktan sonra otomatik 12.5.2 kurulmuş benim telefona. Performansı bir tık düşmüş gibi geldi bana tavsiye etmiyorum.
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.847 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2024 #8 ÖzdemirBurak dedi: Geçenlerde formatladıktan sonra otomatik 12.5.2 kurulmuş benim telefona. Performansı bir tık düşmüş gibi geldi bana tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... İlginç. Bende hafif donma var ama onun dışında gayet iyi.
ÖzdemirBurak dedi: Geçenlerde formatladıktan sonra otomatik 12.5.2 kurulmuş benim telefona. Performansı bir tık düşmüş gibi geldi bana tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... İlginç. Bende hafif donma var ama onun dışında gayet iyi.
baresserdar55 Picopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #9 ÖzdemirBurak dedi: Geçenlerde formatladıktan sonra otomatik 12.5.2 kurulmuş benim telefona. Performansı bir tık düşmüş gibi geldi bana tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ÖzdemirBurak dedi: Geçenlerde formatladıktan sonra otomatik 12.5.2 kurulmuş benim telefona. Performansı bir tık düşmüş gibi geldi bana tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam model nedir?
ÖzdemirBurak dedi: Geçenlerde formatladıktan sonra otomatik 12.5.2 kurulmuş benim telefona. Performansı bir tık düşmüş gibi geldi bana tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ÖzdemirBurak dedi: Geçenlerde formatladıktan sonra otomatik 12.5.2 kurulmuş benim telefona. Performansı bir tık düşmüş gibi geldi bana tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam model nedir?
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 866 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #10 baresserdar55 dedi: Hocam Hocam model nedir? Genişletmek için tıkla... Note 8