2 250254 Kilopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 1.195 Çözümler 5 17 Nisan 2022 #1 Merhaba cihazım TR Bootloader kilidi hiçbir şey açık değil orijinal ne geldiyse o şekil kullanıyorum. Stabil çalışan Custom ROM kurmak istiyorum. Bana nasıl yapabileceğimi gösteren video ya da link verebilir misiniz?
Merhaba cihazım TR Bootloader kilidi hiçbir şey açık değil orijinal ne geldiyse o şekil kullanıyorum. Stabil çalışan Custom ROM kurmak istiyorum. Bana nasıl yapabileceğimi gösteren video ya da link verebilir misiniz?
Çözüm KojiroHyuga04 17 Nisan 2022 Dediğim gibi, Note 8 Pro gibi cihazlarda TWRPyi kurdum sanarsınız ama Reboot yaptığınızda siler. Bu olayın yaşanmamaası için Root atılması lazım. Sonrasında Root kullanmak istemiyorsanız cihazdan Magisk kaldırırsınız. Ama TWRP menüsünden değil.
Dediğim gibi, Note 8 Pro gibi cihazlarda TWRPyi kurdum sanarsınız ama Reboot yaptığınızda siler. Bu olayın yaşanmamaası için Root atılması lazım. Sonrasında Root kullanmak istemiyorsanız cihazdan Magisk kaldırırsınız. Ama TWRP menüsünden değil.
KS KS 2 250254 Kilopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 1.195 Çözümler 5 30 Nisan 2023 #11 freedomx dedi: Format data yapın. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim olmadı. Başka cihaz aldığım için bir daha uğraşmadım. Sıkılırsam uğraşırım belki. Artı 0 Eksi
freedomx dedi: Format data yapın. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim olmadı. Başka cihaz aldığım için bir daha uğraşmadım. Sıkılırsam uğraşırım belki.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.367 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #12 250254 dedi: Hepsini denedim olmadı. Başka cihaz aldığım için bir daha uğraşmadım. Sıkılırsam uğraşırım belki. Genişletmek için tıkla... Öğrenmek iyidir hocam ileride işinize yarar. Artı 0 Eksi
250254 dedi: Hepsini denedim olmadı. Başka cihaz aldığım için bir daha uğraşmadım. Sıkılırsam uğraşırım belki. Genişletmek için tıkla... Öğrenmek iyidir hocam ileride işinize yarar.