F fiqys Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #1 Merhaba. Custom ROM'dan MIUI 12.5'e geri döndüm fakat MIUI logosunda takılı kalıyor cihaz Redmi Note 8 yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba. Custom ROM'dan MIUI 12.5'e geri döndüm fakat MIUI logosunda takılı kalıyor cihaz Redmi Note 8 yardımcı olabilecek var mı?
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.034 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 29 Mart 2024 #2 fiqys dedi: Merhaba. Custom ROM'dan MIUI 12.5'e geri döndüm fakat MIUI logosunda takılı kalıyor cihaz Redmi Note 8 yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Yazılımı nasıl yükledin? MI Flash Tool üzerinden yüklediysen eğer bootloader kilidini kapattın mı?
fiqys dedi: Merhaba. Custom ROM'dan MIUI 12.5'e geri döndüm fakat MIUI logosunda takılı kalıyor cihaz Redmi Note 8 yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Yazılımı nasıl yükledin? MI Flash Tool üzerinden yüklediysen eğer bootloader kilidini kapattın mı?
F fiqys Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #3 VENGEANCE ANGEL dedi: Yazılımı nasıl yükledin? MI Flash Tool üzerinden yüklediysen eğer bootloader kilidini kapattın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır TWRP üzerinden
VENGEANCE ANGEL dedi: Yazılımı nasıl yükledin? MI Flash Tool üzerinden yüklediysen eğer bootloader kilidini kapattın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır TWRP üzerinden
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.580 Çözümler 574 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #4 Mi Flash tool ile yükledin sanırım clean all seçeneğini seçmiş miydin.
F fiqys Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #5 Einstein dedi: Mi Flash tool ile yükledin sanırım clean all seçeneğini seçmiş miydin. Genişletmek için tıkla... Uzun süre sonra açıldı sonunda sorun yok artık ama TWRP ile yapmıstım.
Einstein dedi: Mi Flash tool ile yükledin sanırım clean all seçeneğini seçmiş miydin. Genişletmek için tıkla... Uzun süre sonra açıldı sonunda sorun yok artık ama TWRP ile yapmıstım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.580 Çözümler 574 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #6 Evet temiz kurulum yapınca 5 dk falan sürebilir.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #7 fiqys dedi: Merhaba. Custom ROM'dan MIUI 12.5'e geri döndüm fakat MIUI logosunda takılı kalıyor cihaz Redmi Note 8 yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Ne kadar süre takılı kalıyor? 6-7 dakika bekleyin. Bozuk ROM indirmişsin olabilirsiniz veya TWRP üzerinden kurarken bi adımı yanlış yapmış olabilirsiniz. Eğer bilgisayarınız varsa tavsiyem fastboot ile ROM atmanız.
fiqys dedi: Merhaba. Custom ROM'dan MIUI 12.5'e geri döndüm fakat MIUI logosunda takılı kalıyor cihaz Redmi Note 8 yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Ne kadar süre takılı kalıyor? 6-7 dakika bekleyin. Bozuk ROM indirmişsin olabilirsiniz veya TWRP üzerinden kurarken bi adımı yanlış yapmış olabilirsiniz. Eğer bilgisayarınız varsa tavsiyem fastboot ile ROM atmanız.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.580 Çözümler 574 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #8 Sorun çözülmüş.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 30 Mart 2024 #9 EU kulurdu zaman çok fazla bekletiyor boot ekranında.