MIUI 13.0.11 güncellemesi yapmaya değer mi?

Bleaker

Hectopat
Daha fazla  
Telefonumun ekran yenileme hızı 120 Hz'den 60 Hz'ye kendiliğinden sürekli iniyor. Xiaomi telefonlara gelen güncellemeleri yapmanız çok da iyi olmaz diyorlar ama maalesef böyle bir sorunla karşılaştığım için yapmak zorundayım sanırım. Yapmadan önce konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Güncellemeyi yapayım mı yoksa Hz sorununu çözmenin başka bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben her güncellediğim zaman daha hatayla karşılaşıyorum. Benim telefon giriş segmentinde olduğu için de haliyle daha da belli ediyor. Kullandığım cihaz Redmi 10C 128 GB modeli. Sizin ki eğer en azından orta segment ise sorun olmayabilir. Genel olarak biraz da yazılım ile alakalı bir sorunları var diye düşünüyorum. Kesinlikle bir arkadaşın bahsettiği gibi Xiaomi pişmanlıktır.

Xiaomi telefonlara gellen güncellemeleri yapmanız çok da iyi olmaz diyen arkadaş ille teknoloji sohbeti yapmayı kesmelisiniz.

MIUI 13 çok fazla bug ile geldi bu yüzden yeni modelllerini direkt MIUI 14'e alt modellerinde ise 13'ü revize ederek devam ediyorlar. Her güncelleme bir bug düzeltir. Şu güncelleme yapmayıncılara inanmayın.

Hocam telefonun modeli note 11 pro

Hocam telefonun modeli note 11 pro sorun olmaz diyorsanız yapıyorum güncellemeyi

Hocam telefonun modeli Note 11 Pro.

Hocam telefonun modeli Note 11 Pro sorun olmaz diyorsanız yapıyorum güncellemeyi.

Sizin telefon giriş segment bir telefon değil. Haliyle sorun olacağını sanmıyorum. Zaten aslında arkadaşın dediği doğru. Bakalım 13 gerçekten iyi olarak yansımadı bizlere umarım 14 geldiği zaman performans ve sağlıklı çalışması açısından daha iyi olur.

Tamamdır hocam teşekkür ederim

Güncelleme ayarlarından "Güncellemeleri önceden al" seçeneğini işaretler misin? MIU 14 gelsin. 14 ve 13 arasında uçurum var.
Tamamdır hocam teşekkür ederim

Hocam Note 10 Pro kullanan birisi olarak telefonum 13 de bayağı stabil çalışıyordu 14'e geçmez olaydım telefondan soğudum tuşlu telefon bile kullanırım.

Hocam Note 10 Pro kullanan birisi olarak telefonum 13 de bayağı stabil çalışıyordu 14'e geçmez olaydım telefondan soğudum tuşlu telefon bile kullanırım.

Demeseydin iyiydin hocam yani kesinlikle her ne kadar dediğim gibi giriş bir telefon almış olsam da soğudum. Özellikle telefon bir yana yazılım olarak da dediğiniz gibi berbat. Hem de üstelik geç geliyor güncellemeler. En iyisi Samsung devam etmek.

Hocam ben telefonumdan gayet memnundum MIUI 14 geldi güncelledim normalde 2 gün giden şarj 1 günü bile çıkartamıyordu gece telefonu koyuyorum sabah aldığımda ısınmış oluyor eskidende böyle bir sorunum yoktu bataryasında falan sorun olma ihtimali yok 9 aylık cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…