MuhendisBebe Femtopat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #1 İyi sosyaller herkese, Telefonumun modeli Redmi Note 10 Pro. MIUI 14 yüklü. Global ROM yüklüyken endo ROM'a geçiş yaptım. Şimdi tekrar Global'e geçmek istiyorum. Nasıl yapacağım yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2023
İyi sosyaller herkese, Telefonumun modeli Redmi Note 10 Pro. MIUI 14 yüklü. Global ROM yüklüyken endo ROM'a geçiş yaptım. Şimdi tekrar Global'e geçmek istiyorum. Nasıl yapacağım yardımcı olursanız sevinirim.
A AKINLASINN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 1.188 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #2 İstediğin romun fastboot romunu indir. Mi flash programı ile o romu telefona sıfırdan kur. Çok basit işlem.
İstediğin romun fastboot romunu indir. Mi flash programı ile o romu telefona sıfırdan kur. Çok basit işlem.
MuhendisBebe Femtopat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #3 AKINLASINN dedi: İstediğin romun fastboot romunu indir. Mi flash programı ile o romu telefona sıfırdan kur. Çok basit işle Genişletmek için tıkla... Bootloader açıp yapıyoruz değil mi bu işlemi?
AKINLASINN dedi: İstediğin romun fastboot romunu indir. Mi flash programı ile o romu telefona sıfırdan kur. Çok basit işle Genişletmek için tıkla... Bootloader açıp yapıyoruz değil mi bu işlemi?
A AKINLASINN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 1.188 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #4 MuhendisBebe dedi: Bootloader açıp yapıyoruz değil mi bu işlemi? Genişletmek için tıkla... Bootloader açık olmalı o kesin.
MuhendisBebe dedi: Bootloader açıp yapıyoruz değil mi bu işlemi? Genişletmek için tıkla... Bootloader açık olmalı o kesin.
MuhendisBebe Femtopat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #5 AKINLASINN dedi: Bootloader açık olmalı o kesin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtın için.
AKINLASINN dedi: Bootloader açık olmalı o kesin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtın için.