Dyvanx Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 533 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #11 316874 dedi: Hocam direkt mi tarayıcının bütün verilerini sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Bir yerden her şeyi tekrardan kaldırdım ve şu an sorun düzeldi. yemrem10 dedi: @Dyvanx bir de bunu deneyin; ayarlar>uygulamaları yönet>sol üstte 3 nokta var ona basın varsayılan uygulamalara girin oradan değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Düzeldi efendim herkese teşekkür ederim.
316874 dedi: Hocam direkt mi tarayıcının bütün verilerini sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Bir yerden her şeyi tekrardan kaldırdım ve şu an sorun düzeldi. yemrem10 dedi: @Dyvanx bir de bunu deneyin; ayarlar>uygulamaları yönet>sol üstte 3 nokta var ona basın varsayılan uygulamalara girin oradan değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Düzeldi efendim herkese teşekkür ederim.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 29 Aralık 2020 #12 Dyvanx dedi: Bir yerden her şeyi tekrardan kaldırdım ve şu an sorun düzeldi. Düzeldi efendim, herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hangi yöntem ile çözdünüz? Uygulamanın güncellemelerini kaldırarak mı yoksa uygulama ayarlarından varsayılanlar ile mi?
Dyvanx dedi: Bir yerden her şeyi tekrardan kaldırdım ve şu an sorun düzeldi. Düzeldi efendim, herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hangi yöntem ile çözdünüz? Uygulamanın güncellemelerini kaldırarak mı yoksa uygulama ayarlarından varsayılanlar ile mi?
Dyvanx Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 533 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #13 Lord Raiden dedi: Hangi yöntem ile çözdünüz? Uygulamanın güncellemelerini kaldırarak mı yoksa uygulama ayarlarından varsayılanlar ile mi? Genişletmek için tıkla... İlk denediğimde olmadı ama sonra ikisinin de yaptım oldu.
Lord Raiden dedi: Hangi yöntem ile çözdünüz? Uygulamanın güncellemelerini kaldırarak mı yoksa uygulama ayarlarından varsayılanlar ile mi? Genişletmek için tıkla... İlk denediğimde olmadı ama sonra ikisinin de yaptım oldu.