rmznnn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.598 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #1 Telefona TWRP yükleyemiyorum sürekli MIUI Recovery'e atıyor ben MIUI Recovery'den format atsam IMEI gider mi?
Telefona TWRP yükleyemiyorum sürekli MIUI Recovery'e atıyor ben MIUI Recovery'den format atsam IMEI gider mi?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #2 Telefonunuz nedir? Turkiye cihazi ise IMEI gitmez.
rmznnn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.598 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #3 Eski bir telefonumun IMEI'sini şu anda kullandığım Xiaomi Redmi Note 8'a attırdık eski telefon iPhone 4S idi.
Eski bir telefonumun IMEI'sini şu anda kullandığım Xiaomi Redmi Note 8'a attırdık eski telefon iPhone 4S idi.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #4 @rmznnn, Formatin sadece TWRP ile yapilmasi tavsiye ediliyor, diger turlu IMEI gidecek buyuk ihtimalle. O yuzden risk alarak format atin.
@rmznnn, Formatin sadece TWRP ile yapilmasi tavsiye ediliyor, diger turlu IMEI gidecek buyuk ihtimalle. O yuzden risk alarak format atin.
rmznnn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.598 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #5 Umut Nas dedi: @rmznnn, Formatin sadece TWRP ile yapilmasi tavsiye ediliyor, diger turlu IMEI gidecek buyuk ihtimalle. O yuzden risk alarak format atin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben telefonu ayarlar menüsünden güncelleyince IMEI gitmiyor ama ben ayarlardan veya MIUI recoveryden telefonu sıfırlasam IMEI gider mi?
Umut Nas dedi: @rmznnn, Formatin sadece TWRP ile yapilmasi tavsiye ediliyor, diger turlu IMEI gidecek buyuk ihtimalle. O yuzden risk alarak format atin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben telefonu ayarlar menüsünden güncelleyince IMEI gitmiyor ama ben ayarlardan veya MIUI recoveryden telefonu sıfırlasam IMEI gider mi?