Biraz insanların fikirlerini almak için böyle bir konu açmak istedim. MIUI arayüzü çöp mü? MIUI mı yoksa ColorOS mi kullanırdınız? @Umut Nas @Leon Dayı
Son düzenleme:
Benim arkadaş MIUI 12'den 13'e geçtikten sonra telefon aşırı donmaya başlamıştı.MIUI gerçekten berbat, yeni gelen tam sürüm güncellemelerini kurduktan sonra hard reset atmazsan gerçekten saç baş yoluyorsun.
ColorOS hangi markanındı?
Ben rom kurma işlerine hala ısınamadım. O yüzden OPPO aldım.MIUI cekilmez. LineageOS kurdum kafam rahat.
Peki hocam ColorOS 13 beta hiç kullandınız mı? Ben 2023'ün ilk çeyreğinde telefonuma gelmesini bekliyorum. Sanırım beta A74 sürümüne açılmayacak.Hem ColorOS hem MIUI kullanmis birisi olarak ColorOS daha iyi, MIUI cekilmez, yazilim sorunlari vs. basli basina mide bulandirici.
ColorOS OPPO'nun işletim sistemi.ColorOS hangi markanındı? Bende POCO X3 NFC var. MIUI ile alakalı tonla sorun yaşadım bu zamana kadar.
Yazı yazarken ekranın değişmesi mi dersin, Bluetooth bağlantısının hata vermesi mi, mobil verinin açılmaması mı? Ama her seferinde yeniden başlatıyorum düzeliyor. Yani evet MIUI çok sorunlu bir yazılım ama Xiaomi almamak için tek başına yeterli bir sebep değil bence.
Peki hocam ColorOS 13 beta hiç kullandınız mı?
Oppo ve Realme'nin bazi surumlerinde surumlerinde var.
OnePlus zaten OxygenOS kullanıyor. ColorOS ile çok benzerler. Ama bazı modellerin ColorOS sürümüne geçebildiğini duymuştum.ColorOS 7 kullandim hocam.
Buna ek olarak sanirim bazi OnePlus cihazlara da kuruluyor. Net kaynak goremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.