MIUI vs ColorOS

MIUI gerçekten berbat, yeni gelen tam sürüm güncellemelerini kurduktan sonra hard reset atmazsan gerçekten saç baş yoluyorsun.

ColorOS hangi markanındı? Bende POCO X3 NFC var. MIUI ile alakalı tonla sorun yaşadım bu zamana kadar.

Yazı yazarken ekranın değişmesi mi dersin, Bluetooth bağlantısının hata vermesi mi, mobil verinin açılmaması mı? Ama her seferinde yeniden başlatıyorum düzeliyor. Yani evet MIUI çok sorunlu bir yazılım ama Xiaomi almamak için tek başına yeterli bir sebep değil bence.

Hem ColorOS hem MIUI kullanmis birisi olarak ColorOS daha iyi, MIUI cekilmez, yazilim sorunlari vs. basli basina mide bulandirici.
Peki hocam ColorOS 13 beta hiç kullandınız mı? Ben 2023'ün ilk çeyreğinde telefonuma gelmesini bekliyorum. Sanırım beta A74 sürümüne açılmayacak.

ColorOS hangi markanındı? Bende POCO X3 NFC var. MIUI ile alakalı tonla sorun yaşadım bu zamana kadar.

Yazı yazarken ekranın değişmesi mi dersin, Bluetooth bağlantısının hata vermesi mi, mobil verinin açılmaması mı? Ama her seferinde yeniden başlatıyorum düzeliyor. Yani evet MIUI çok sorunlu bir yazılım ama Xiaomi almamak için tek başına yeterli bir sebep değil bence.
ColorOS OPPO'nun işletim sistemi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı