Mixamo ve Unreal Market ürünlerini kullandığım için dava açabilir mi?

Sbnbrk

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben basit bir oyun yapmaya çalışıyorum. Fakat bir sorum var. Unreal Market Place'ten aldığım assetleri veya Mixamo'dan indirdiğim animasyonları ve karakteri kullanıyorum. Oyunu yayınladığımda Unreal ve Mixamo bana telif hakkı davası açabilir mi? Formları okudum fakat pek bir şey anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Telif hakkı varsa açarlar. Ürünü indirdiğiniz yere bakın daha detaylı bilgiyi orada bulursunuz.

Kullandığınız assetler ücretsizse hayır. Ücretli olup da internet üzerinden bir şekilde ücretsiz indirdiyseniz evet.

Kullandığınız assetler ücretsizse hayır. Ücretli olup da internet üzerinden bir şekilde ücretsiz indirdiyseniz evet.
Teşekkürler, sadece Kütüphanemde bulunan assetleri kullanıyorum. Peki mixamo için bir cevabınız var mı?

Teşekkürler, sadece Kütüphanemde bulunan assetleri kullanıyorum. Peki mixamo için bir cevabınız var mı?
Assetler ücretsiz olsa bile farklı lisanslara sahip olabilir farklı lisanlardaki maddeler yüzünden şuan olduğun durum için kullanılmaya uygun olmayabilir. (Ticari amaçla kullanılamaz, özgür model olarak paylaşmalısınız vb.) Bunu modelin sayfasında bulabilmeniz lazım. Bulamazsanız yapımcı ve yayıncı ile iletişime geçin.

Ücretsiz olan her şeyi kullanabilirsin diyen arkadaşa kulak asma.

Son düzenleme:
Hocam assetleri nereden edindiğinizin aslında bir önemi yok, dediğim gibi ücretsiz ve telif hakkı olmayan assetler kullanırsanız bir sorun yaşamazsınız. Ücretli assetleri illegal yollarla ücretsiz indirmeyin yeter.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…