BayOcean Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 468 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 Dün RP sunucusundaki birinden link geldi. Bir mod sitesi. Dalgınlığıma geldi ve tıkladım. MixMods - Mods para GTA SA e outros O maior site de mods para GTA SA (e outros jogos) da América Latina. www.mixmods.com.br Siteden bir şey indirmedim, bir şeye izin vermedim. Yine de virüs bulaşmış olabilir mi?
Dün RP sunucusundaki birinden link geldi. Bir mod sitesi. Dalgınlığıma geldi ve tıkladım. MixMods - Mods para GTA SA e outros O maior site de mods para GTA SA (e outros jogos) da América Latina. www.mixmods.com.br Siteden bir şey indirmedim, bir şeye izin vermedim. Yine de virüs bulaşmış olabilir mi?
bedokaptanCCL Picopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 306 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #2 Güvenilir. Güvenilir. Güvenilir. Güvenilir.
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Aralık 2020 #3 Hayır. Yine de bir antivirüs kullanıyorsanız tarama yapın derim.
BayOcean Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 468 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #4 bedokaptanCCL dedi: Güvenilir. Güvenilir. Güvenilir. Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Siteyi biliyor musun? Ona göre mod indireceğim. Koalaya dedi: Hayır. Yine de bir antivirüs kullanıyorsanız tarama yapın derim. Genişletmek için tıkla... Siteye girerken çıkan bu ekran nedir? Dosya Ekleri 20201227_142014.jpg 50,7 KB · Görüntüleme: 123
bedokaptanCCL dedi: Güvenilir. Güvenilir. Güvenilir. Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Siteyi biliyor musun? Ona göre mod indireceğim. Koalaya dedi: Hayır. Yine de bir antivirüs kullanıyorsanız tarama yapın derim. Genişletmek için tıkla... Siteye girerken çıkan bu ekran nedir?
L lkm13_688 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Aralık 2020 #5 BayOcean dedi: Siteyi biliyor musun? Ona göre mod indireceğim. Siteye girerken çıkan bu ekran nedir? Genişletmek için tıkla... DDOS koruması o.
BayOcean dedi: Siteyi biliyor musun? Ona göre mod indireceğim. Siteye girerken çıkan bu ekran nedir? Genişletmek için tıkla... DDOS koruması o.
xlzirr Decapat Katılım 13 Ekim 2022 Mesajlar 245 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD FX(tm)-8320 Eight-Core Processor 3.50 GHz Anakart: Gigabyte GA-78MT-USB3 R2 RAM: DDR3 16GB Ekran Kartı: AMD Radeon R9 290X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2022 #6 BayOcean dedi: Dün RP sunucusundaki birinden link geldi. Bir mod sitesi. Dalgınlığıma geldi ve tıkladım. MixMods - Mods para GTA SA e outros O maior site de mods para GTA SA (e outros jogos) da América Latina. www.mixmods.com.br Siteden bir şey indirmedim, bir şeye izin vermedim. Yine de virüs bulaşmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben oradan GTA: Sa ya bayağı mod yükledim güvenilir bence.
BayOcean dedi: Dün RP sunucusundaki birinden link geldi. Bir mod sitesi. Dalgınlığıma geldi ve tıkladım. MixMods - Mods para GTA SA e outros O maior site de mods para GTA SA (e outros jogos) da América Latina. www.mixmods.com.br Siteden bir şey indirmedim, bir şeye izin vermedim. Yine de virüs bulaşmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben oradan GTA: Sa ya bayağı mod yükledim güvenilir bence.