Miyop göz ile VR kullanılabilir mi?

Emir_y145

Femtopat
Daha fazla  
Sağ gözüm miyop az da bulanık 1.5 derece sol gözüm sağlam çok iyi görüyorum. VR alacağım aklıma takıldı sizce sıkıntı olur mu?

Yeni Bing yapay zeka destekli yardımcı pilotunun verdiği cevap:

Bu da ChatGPT'nin cevabı. Hemen hemen aynı.

Son düzenleme:
Gözlük kullanıyorsanız Quest'lerin içinden ek aparat ile gözlük mesafesi oluşturup gözlükle kullanabiliyorsunuz. Gözlüksüz oynamayı denediğimde çok sorun olmadı ama görüntü kalitesi baya bir düşüyor.

Sağ gözüm miyop az da bulanık 1.5 derece sol gözüm sağlam çok iyi görüyorum. VR alacağım aklıma takıldı sizce sıkıntı olur mu?
VR ile miyopluğun alakası yok ki? Sanal dünya ile gerçek dünyayı karıştırmayın.
Bende miyop bir bireyim ama kullanabiliyorum.

Vr da gözlüksüz bulanık görüntü oluyor. Gözlüğü takıyorum cam gibi herşey

Aliexpress'ten yok paraya Quest 3 için gözlük cam adaptörü alın. Götürün mahallenizdeki gözlükçüye, size ince birer cam taksın. Sorunsuz devam...

Vr icin Lens yaptirta bilirsiniz. 70 dolara yakin bir ucreti vardi ama butun dunyaya kargo ucretsiz. Bu questin lensinin uzerine takiliyor. Eger birden fazla kisi ayni cihazi kullaniyorsa minkatislinlens daha iyi olur.

Cihazdan cihaza değişir ama Gear VR'ı gözlük ve lens olmadan kullanıyorum, üzerinde ayar yeri var. Kimi VR ekstra gözlük takmayı destekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…