Miyop, Havacılık Yönetimi için problem midir?

Gerçekten çok rahatlattı bu beni. Eskişehir'de okuyacağım bölümü. Geçen yıl 84 bin civarında kapattı ve burasını hedefleyerek çıktığım yolda 52 bin yaptım. Çoğu kişi PDR yaz diyor bana ama bu bölüme değer veriyorum ve gerçekten okumak istiyorum. Böyle ufak bir şeyle takılıp okuyamasam baya üzülürdüm. Bu rapor konusunda da problemim kalmadığına göre hayırlı olsun diyebilirim artık. Teşekkür ederim cevabınız için.

Bu rapor konusunda da problemim kalmadığına göre hayırlı olsun diyebilirim artık. Teşekkür ederim cevabınız için.
Doktor değilim tabi ama siz yine de raporunuzu edinin mutlaka Havacılık alanı her zaman güzeldir. Eğer ilginiz varsa zaten zevkle okur zevkle çalışırsınız. PDR bölümleri çok şişmeye başladı bence bu sizin içn daha iyi olabilir.

Not: Kule kontrolör tarzı çalışmak isterseniz umarım sabrınız sağlamdır Havacılık konusundaki kavga konusunu görmediyseniz bakabilirsiniz

Atatürk Havalimanında Pilot Tartışması

Anadolu Üniversitesi mi hocam?

Aslında hem evet hem de hayır. Eski adıyla Anadolu yeni adıyla Eskişehir Teknik Üniversitesi'de okuyacağım. Malumunuz 2 Eylül Kampüsü Anadolu Üniversite'sinden ayrılarak ''Eskişehir Teknik Üniversitesi'' adını aldı.

Eskişehir Teknik Üniversitesi

Raporu en yakın zamanda alacağım hastaneye geçip. Özellikle heyet raporu diye belirtmem lazım mı yoksa sağlık raporu alacaktım desem de anlarlar mı ? Gitmişken eksik bir şey almayayım bari.

Havacılık fazlasıyla ilgimi çeken bir alan. Ailemde de Havacılık sektöründe olan biri olduğu için bu ilgim baya pekişti. PDR yaz demelerinin sebebi insanımızın ''Sıralama iyi, boşa gitmesin.'' mantığı biraz da. Sayısalda 2000-3000 yapan adama da git Tıp yaz derler mesela. Kimse Tıp varken git mühendis ol demez. Aynı mantık tamamen bu da. Sonuç olarak Havacılık varken PDR okuyacak biri değilim kesinlikle. Kararım net, hayallerimin peşinden gideceğim.

Havacılık bölümünü sık sık takip ediyorum. Sizlerin de bu başlık altında aktif olduğunuzu bilmem özellikle buraya konu açmamın nedenidir. Kavga da gerçekten muazzam. Böyle bir durumda kesinlikle sabırlı davranabilirim ama bu durumun ortasında kesinlikle kahkahayı basardım.

Özellikle Hava Trafik Kontrol'e hazırlanmayı düşündüm ciddi ciddi bir ara. Ama baya zahmetliydi. Ve baya da riskliydi. Yüzlerce kişiden 30 kişi alınması baya az gerçekten.

Fena heyecanlıyım. Bir an önce olsun istiyorum her şeyin. Bakalım, hayırlısı olsun diyorum.

Tekrar teşekkür etmek isterim ilgilendiğiniz için. Sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…