Miyop kendi kendine iyileşir mi?

GeForce GTX 1060

Hectopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Birkaç yıl önce gözüm bozuldu uzağı göremiyorum. O yüzden doktora gittim gözlük verdiler. Uzun zamandır gözlük kullanıyorum ve artık takmak istemiyorum. Gözüm kendi kendine zamanla iyileşebilir mi? Ya da lens veya göz için lazer gerekecek mi?

Kendi kendine zamanla iyileşebileceğini sanmıyorum, iyileşseydi bu kadar insanın ve benim ki iyileşirdi kaç yıldır takıyorum. Lens kullanıyorum uzun süreden beri, gözlük kullanmayı bıraktım ve çok rahatım tavsiye ederim. Lazer işine gelirsek, numaranızın son 1 yıldır büyümemesi ve 18 yaşından büyük olmanız lazım diye hatırlıyorum, e tabii korneanız da uygun olması gerekli.

Arkadaşım vardı oda benim gibi miyoptu. Onun her 1 yılda doktora gitmesi lazımdı. Oda hep gitmiş gitmiş düzelmiş. Gözlüğü bıraksam net görürmüyüm?

Çok fazla ekran başında kalmaz, yakına uzun süre bakmazsanız ve gençseniz ufak tefek numara düşmeleri olabilir uzun süreçler içinde diye düşünüyorum. Bunu yaşayan bazı insanlar tanıyorum çünkü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…