Ortakeratoloji lensleri ergenlik öncesi çocuklarda göz yapısı hızla değişirken uygulanan bir tedavidir, öyle herkes tamam diyip kullanamıyor. Egzersizle miyop tedavisi diye bir şey de yok ne yazık ki.Op. Dr. Selim Hüsrevoğlu - Görüşleri incele ve randevu al
Op. Dr. Selim Hüsrevoğlu adlı uzmana randevu al, İstanbul ilinde Göz Hastalıkları - Görüşler, iletişim bilgisi ve hizmetler.www.doktortakvimi.com
Ortakeratolji lensi alabilirsin bu doktordan egzersizle tedaviside mevcut fiyatları bir tık pahalı ama bilgin olsun ortakeratoloji lensi alırsan gece lensle uyursun sabah çııkarırsan gün boyu lenssiz gözlüksüz görürsün ve miyopin ya hiç ilerlemez ya da çok az ilerler egzersizi ben almadım bilmiyorum.
Ortakeratoloji lensleri ergenlik öncesi çocuklarda göz yapısı hızla değişirken uygulanan bir tedavidir, öyle herkes tamam deyip kullanamıyor. Egzersizle miyop tedavisi diye bir şey de yok ne yazık ki.
Doktor size bunu para karşılığında öneriyorsa zaten uzak durunVar hocam doktorla kendim bizzat görüştüm sadece bütçem yetmediği ve çok disiplinli biri olmadıgım için lensi aldım.
Doktor size bunu para karşılığında öneriyorsa zaten uzak durundoktor olması ille doğru ve geçerli olduğu anlamına gelmiyor. Egzersizle de miyopi değil göz tembelliği tedavi edilir. Myopi gözün yapısal kırma bozukluğudur ve egzersizlerle bu kırma yapılarının da alakası yoktur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.