Miyop numarası nasıl düşer?

allevv

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
1 numara miyopum var. Gözlük yüzümde iğrenç duruyor o yüzden lens kullanıyorum. Ama lens de yazın çok zor oluyor. Miyop numarası düşürmek mümkün mü çizdirmeden?

Düşürmek için sizin yapabileceğiniz pek bir şey yok. Bazen 0.25 falan düşük çıkabiliyor yıllık kontrollerde, o da zaten göz derecenizin tam oturduğu ergenlik bitimi zamanına denk geliyor.

Ortakeratolji lensi alabilirsin bu doktordan egzersizle tedaviside mevcut fiyatları bir tık pahalı ama bilgin olsun ortakeratoloji lensi alırsan gece lensle uyursun sabah çııkarırsan gün boyu lenssiz gözlüksüz görürsün ve miyopin ya hiç ilerlemez ya da çok az ilerler egzersizi ben almadım bilmiyorum.

Ortakeratoloji lensleri ergenlik öncesi çocuklarda göz yapısı hızla değişirken uygulanan bir tedavidir, öyle herkes tamam diyip kullanamıyor. Egzersizle miyop tedavisi diye bir şey de yok ne yazık ki.

Ortakeratoloji lensleri ergenlik öncesi çocuklarda göz yapısı hızla değişirken uygulanan bir tedavidir, öyle herkes tamam deyip kullanamıyor. Egzersizle miyop tedavisi diye bir şey de yok ne yazık ki.

Var hocam doktorla kendim bizzat görüştüm sadece bütçem yetmediği ve çok disiplinli biri olmadıgım için lensi aldım.

Var hocam doktorla kendim bizzat görüştüm sadece bütçem yetmediği ve çok disiplinli biri olmadıgım için lensi aldım.
Doktor size bunu para karşılığında öneriyorsa zaten uzak durun Doktor olması ille doğru ve geçerli olduğu anlamına gelmiyor. Egzersizle de miyopi değil göz tembelliği tedavi edilir. Myopi gözün yapısal kırma bozukluğudur ve egzersizlerle bu kırma yapılarının da alakası yoktur.

Kimseyi zorla ikna etmiyorum paracı bir doktor değil Instagram'da gördüğünüz herkese lazer öneren tipler paracı oluyor. Ama gerçek arkadaşlar gidin muayane olun bir zararınız çıkmaz bir de neden paralı olmayacak devlet hastanesindemi çalışıyor bu adam.

Site biraz bozuk sanırım bilmiyorum Instagram'dan doktor ismini aratarak bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…