Miyop ve astigmat ilerler mi?

Evet hocam birde değişik bir durum var ablamın da göselri bozuk. 3 senedir gözlük takmıyor ama hiç yükselmedi. Hala 0.50-0.75 miyop 0.25 astigmat var.

Evet hocam birde değişik bir durum var ablamın da göselri bozuk. 3 senedir gözlük takmıyor ama hiç yükselmedi. Hala 0.50-0.75 miyop 0.25 astigmat var.
Çok garip vallahi. Bende bilemedim bizim sınıf ful *t sürüsü gibi anladın sen çok takmak da istemiyorum zarar gelir diye. Kimiside takılmazsa artar diyor.

Abartmıyorum hemen döşemeye başlamışsınız ön yargıları.
MSÜ hava istiyordum o teşhis konmadan önce, dünyam yıkıldı öğrendiğimde, fazla abartıyorsun. Kafaya takma fazla, ekranla fazla haşır neşir olma olursan da dikkat et uzaklığa bir şey olmaz.

Çok garip vallahi. Bende bilemedim bizim sınıf ful *t sürüsü gibi anladın sen çok takmak da istemiyorum zarar gelir diye. Kimiside takılmazsa artar diyor.
Hocam normalde takılmazsa artar. Eğer sınıf dedğin gibiyse kemik gözlük takmak doğru bir tercih olur. Ama bence çerçeveleri ince metaller çok güzel gözüküyor.

MSÜ hava istiyordum o teşhis konmadan önce, dünyam yıkıldı öğrendiğimde, fazla abartıyorsun. Kafaya takma fazla, ekranla fazla haşır neşir olma olursan da dikkat et uzaklığa bir şey olmaz.

Her şerde hayır vardır diyelim. Tavsiyeler için teşekkür ederim ikimize de geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kemik gözlükler sağlamdır düşer falan çok bişey olmaz. Ama ince metaller çok kırılgandır gözün gibi bakmalısın.

Hocam normalde takılmazsa artar. Eğer sınıf dedğin gibiyse kemik gözlük takmak doğru bir tercih olur. Ama bence çerçeveleri ince metaller çok güzel gözüküyor.

Sınıf cidden öyle. Bende ara sıra ortama katılıyorum ama bir de gözlük metal yani ipince ve hassas çubuk gibi. Katılıyorum dhaa güzel ama daha hassas, dikkatli olmak lazım. Vallahi artık o ortama girmem.

Kemik gözlükler sağlamdır düşer falan çok bişey olmaz. Ama ince metaller çok kırılgandır gözün gibi bakmalısın.
Maalesef güzel gözükse de nerdeyse bunun gibi.

Dosya Ekleri

• IMG_20230411_223245.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 37

0,5 miyop?
Bu kadar dert etmeyin.

Hocam modeller benzer (Kendi kullandığım ile). En çok yere düşünce çubuk yamuluyor. Yukarı doğru çıkıyor. Ve bu çoğu düşmede oluyor. 4 kere veya 5 kerede bir falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…